Les persones que volen comprar un nou habitatge estan constantment rastrejant el mercat, hi ha molts immobles disponibles i alguns d'ells tenen certes peculiaritats que poden atreure els interessats que fan temps que busca una casa o apartament que s'adapti al que busquen i tingui un preu que s'adeqüi als que volen pagar.

De fet, quan tenen alguna cosa que les distingeix o les fa especials, poden atreure l'atenció dels compradors. Un exemple d'això pot ser que anteriorment hagi estat un edifici històric o que alguna persona famosa hagi viscut en ella, el seu preu pot augmentar considerablement si compleix certes condicions.

També és possible que el seu preu de sortida sigui molt inferior al de les cases o apartaments de la zona amb característiques similars en el cas que en aquest immoble hagi passat alguna cosa desagradable com un crim o si és un edifici que és en males condicions i requereix gastar molts milers d'euros en reformes.

La bonica casa que té una peculiaritat molt curiosa

L'especial casa que s'ha posat a la venda va ser un banc situat en l'estat d'Iowa, als Estats Units. Es tracta d'un immoble que es va construir el 1908 i que durant moltes dècades va exercir la seva funció com a entitat de crèdit.

Ha estat reformada completament i ara el propietari d'aquesta casa busca vendre-la. Sens dubte, serà de gran interès per a les persones que siguin amants de la història de l'estat d'Iowa, ubicada a la zona central del país, limitant amb els estats de Minnesota, Dakota del Sud, Nebraska, Missouri, Illinois i Wisconsin.

Camara cuirassada de la casa Twitter
Cambra cuirassada de la casa / Twitter

És un gran habitatge de 490 metres quadrats, que té dues plantes i manté alguns elements del banc, encara que molts d'altres han estat reformats per adaptar l'immoble a la comoditat d'una casa tradicional, però amb certs detalls que li encantaran a molts dels potencials compradors.

L'empresa Joy Jensen Realtor és la que està gestionant la seva venda, demanen per ella una quantitat propera als 107.000 euros i, pel popular que s'ha tornat a través de les xarxes socials, sembla que hi haurà molts interessats en adquirir-la.

Les característiques de la casa i els seus peculiars detalls

Les persones que entrin a la casa trobaran en arribar un ampli rebedor que fa també de saló, menjador i cuina. Destaca per l'absència de parets i grans finestres en la planta baixa. Les taules de marbre de la cuina s'han mantingut, en elles les persones que anaven al banc cobraven els seus xecs i treien els seus diners.

Els detalls dels mobles estan fets en fusta d'un color fosc, la qual cosa dona a l'habitatge un to clàssic i elegant. Els sostres són alts i les escales també tenen els acabats en fusta, encara que en un color més clar.

Té dos dormitoris i un bany, també està equipada amb una llar de foc. El que sorprèn d'aquesta construcció és que una de les portes és de metall reforçat, ja que era l'entrada a la cambra cuirassada en la qual guardaven els objectes de valor i els diners de la gent. És un detall curiós que, sens dubte, atraurà l'atenció de molts compradors.