No tothom pot ser heroi, però hi ha qui sí que en té la pasta per ser-ho. Es tracta d’un treballador de l’Ajuntament de Badalona, destinat al servei d’escombraries de la ciutat, que aquest passat dimarts va salvar una dona de ser víctima de dos lladres, que finalment van poder ser detinguts. 

L’home estava treballant entre els carrers de Juan Valera i de Richard Strauss i va veure com una dona estava sent atacada per dos joves, un de nacionalitat marroquina i un altre de nacionalitat algeriana, tal com ha pogut saber ElCaso.cat. L’home, sense gairebé pensar-ho, va actuar per defensar la dona, foragitant els lladres, que va escapar deixant en pau la dona.

El brossaire, ferit

L’home, però, va resultar ferit. L’acció, però, no només va evitar que la dona acabés sent víctima del robatori que, presumptament, volien cometre els dos joves, també va permetre que agents de la Guàrdia Urbana de Badalona poguessin detenir els dos joves. Una patrulla de la policia de la ciutat els va poder identificar i localitzar, podent-los detenir, acusats d’un robatori amb violència i un delicte de lesions.

L’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, rebrà aquest dijous el brossaire al seu despatx oficial, a l’Ajuntament de Badalona, per agrair-li la seva gesta i haver evitat el delicte enfrontant-se, tot i resultar ferit. L’alcalde també ha felicitat els agents que van poder detenir els dos joves i, alhora, ha reclamat que siguin jutjats i que siguin expulsats al Marroc i Algèria, d’on en són nacionals. L'alcalde, del Partit Popular, ha posat entre cella i cella la seguretat a la ciutat de Badalona, que, segons ell, està compromesa després d'anys de govern del PSC i de Dolors Sabaté.