Moltes persones no saben reaccionar de la millor manera quan són enxampats cometent algun delicte. Alguns opten per actuar de forma agressiva, d'altres el prenen amb humor i n'hi ha alguns que protagonitzen algunes de les situacions més inversemblants que es poden arribar a veure.

Malgrat això, la seguretat viària no és un motiu de broma o mofa, la imprudència d'alguns conductors pot suposar la pèrdua de moltes vides i conduir sota els efectes de les drogues fa que els sentits dels usuaris de turismes, motos i camions es vegin afectats i siguin més propensos a patir o causar un accident.

Afortunadament, les organitzacions de trànsit de tot el món i els agents de policia treballen diàriament per fer que es compleixin les regles als carrers i carreteres. La seguretat dels conductors, els seus acompanyants és una prioritat i per això es controla els conductors a través de test i la velocitat a la qual circulen, mitjançant radars.

El cas viral del conductor borratxo a Bolívia

S'ha fet viral un vídeo en el qual un home és parat per la policia boliviana a La Paz per conduir amb el seu vehicle sota els efectes de l'alcohol. Moltes persones han compartit aquest clip a les seves xarxes socials i s'ha convertit ja en un mem pels comentaris que diu el conductor després de ser descobert cometent un delicte.

El que ha cridat l'atenció dels usuaris d'internet és l'excusa que utilitza l'home per justificar que està conduint borratxo el seu cotxe. Després que els agents de policia li van demanar que abandonés el vehicle, va dir que l'havien de tractar amb respecte, ja que venia de la guerra d'Ucraïna.

En primer lloc, l'home fa broma que l'agent de policia que li està subjectant el braç és la seva amant. Malgrat això, manté una actitud seriosa i no riu en cap moment. Després, una periodista que va presenciar els fets parla amb ell i li pregunta sobre la seva procedència, el conductor no s'ho pensa i li respon ràpidament que és d'Ucraïna.

L'agent de policia insisteix que ha de baixar del seu vehicle i l'home li respon indignat amb una afirmació sorprenent: "vinc de la guerra". Per després dir que tot el que li està passant és "una falta de respecte". No semblava tenir cap intenció de sortir del seu cotxe, fins i tot va fer broma preguntant "per on?" quan els policies li deien que havia d'abandonar el turisme.

Semblava que estava sota els efectes de l'alcohol

A l'home li costava molt vocalitzar amb claredat. Hi ha algunes paraules que diu que no s'entenen, fins i tot sembla estar una mica desorientat. No fa cas a les indicacions dels agents de policia i fa broma amb ells sobre una situació molt seriosa. Fins i tot decideix no donar-los les claus del cotxe després que les hi demanessin diverses vegades.

La periodista que grava els fets afirma que els acompanyants, que eren als seients del darrere, són advocats i li han recomanat l'home que no surti del vehicle. Encara que no coneixem el final d'aquesta rocambolesca història, el més lògic és que l'home fos detingut i hagi estat sancionat pels seus actes. Tot i que ja ha passat a ser conegut per les seves respostes i moltes persones ja utilitzen la seva imatge com a mem a les xarxes socials.