El partit disputat entre el Barça i el Reial Societat aquest dilluns no ha deixat ningú indiferent. Tampoc al conductor d'un autobús interurbà que feia el trajecte entre la capital catalana i Vic, a qui alguns dels passatgers van enxampar mirant l'enfrontament al mòbil que tenia enganxat al parabrisa. En un vídeo compartit per X (antic Twitter) es pot veure com l'home maneja l'autocar, de la companyia Sagalés, sense perdre's ni un moment de l'esmentat partit. 

 

Les reaccions a aquest comportament no van trigar a omplir les xarxes, amb diversos usuaris demanant explicacions i represàlies per part de l'empresa propietària d'aquest autobús que, segons han afirmat a les xarxes els passatgers, es tracta d'un vehicle de la Línia e12 que va iniciar el seu recorregut a tres quarts de nou del vespre. El bus va arribar a la seva destinació poc abans de les deu de la nit, i durant bona part del viatge el conductor va estar amb un ull a la pantalla del mòbil i l'altre a la carretera, amb l'evident perill que això suposa tant per als passatgers com per a la resta de vehicles que circulaven a la carretera. 

Des de Sagalés han contestat als múltiples missatges de protesta i denúncia que han aparegut a les xarxes socials demanant disculpes "per les molèsties ocasionades" i han assegurat que han passat "nota interna de la incidència per revisar-ho i prendre les mesures internes oportunes". 

Segons ha explicat a betevé una de les passatgeres que va enregistrar i denunciar al conductor per X, aquest dimarts al matí ha col·locat una reclamació oficial a les taquilles de l'estació de Vic de la companyia.