La fiscalia de Tarragona demana un any de presó per un home que, presumptament, va posar una càmera amagada al lavabo mixt d'una botiga del centre comercial La Fira de Reus, a la capital del Baix Camp. 

El ministeri fiscal també demana una multa de 2.100 euros per revelació de secrets en grau de temptativa, ja que finalment no va enregistrar cap imatge compromesa.

Càmera amagada en un lavabo d’homes i dones a Reus

Els fets van passar no fa gaires mesos, el setembre de 2020, i ara arribarà a judici, després de ser enxampat. L'acusat era un treballador d'una de les botigues d'aquest centre comercial i va posar la càmera en un lavabo mixt del local que només feien servir els treballadors de la seva empresa. En aquest lavabo hi podien entrar homes i dones. Ell hi va tenir accés i hi va instal·lar la càmera per poder enregistrar també a les dones que hi anaven.

No obstant això, no va aconseguir el seu propòsit perquè, en plena instal·lació del dispositiu, el va sorprendre un company de feina.

Després de trobar-lo instal·lant la càmera, es va avisar als responsables de l'empresa i també als Mossos d'Esquadra, que van iniciar les investigacions.

Sense imatges a la càmera

No es va poder demostrar si ja havia instal·lat la càmera en altres ocasions, però sí que van poder aturar en aquell moment la instal·lació de la petita càmera. En la revisió de la càmera, que era de petites dimensions, portava una targeta on s'haguessin hagut d'enregistrar les imatges de l'interior del lavabo. Quan la policia va intervenir la càmera, no hi havia cap imatge guardada.

L'escrit de l'acusació demana que l'acusat, un home de nacionalitat espanyola que no té antecedents, no pugui apropar-se a menys de 500 metres de la botiga ni comunicar-se de cap manera amb el company que el va enxampar. El judici se celebrarà d'aquí a poc temps. Tenint en compte que no té antecedents, l'home, si acaba condemnat, no haurà d'entrar a la presó.