Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre nois, d'entre 18 i 22 anys, per l'assalt violent a un home a qui van apallissar al mig del carrer a l'Hospitalet de Llobregat per a robar-li els seus objectes personals. Els fets van tenir lloc un dia a mitjans d'abril, al voltant de les sis del matí, quan sis individus que amagaven el seu rostre amb caputxes, tapaboques i passamuntanyes van abordar la víctima per l'esquena a l'altura del carrer Cobalt i la van fer caure a terra. Seguidament, li van començar a donar puntades de peu, cops de puny i, fins i tot, el van colpejar amb una ampolla de vidre que havien agafat de terra. Un cop li van agafar les pertinences que duia a sobre, van fugir corrent.

Tots els intents per amagar el rostre i no ser identificats durant l'assalt van acabar tan bon punt es van pensar que ja estaven fora de perill, un fet que se'ls va acabar girant en contra. Dues hores després del robatori violent, es va detectar que s'havia utilitzat la targeta robada de la víctima en una cafeteria de l'Hospitalet. Gràcies a això, els Mossos van poder comprovar les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat dels establiments propers, on ja apareixien amb la cara descoberta, cosa que va permetre identificar els presumptes autors de l'assalt.

Havien seguit la víctima des de la sortida d'una discoteca

Els investigadors dels Mossos, a més, van poder fer comprovar que l'assalt no havia estat una cosa fortuïta, sinó que el grup lladres havia estat seguint la víctima des d'una zona d'oci propera fins al lloc del robatori. Finalment, el 13 de maig, es va detenir quatre dels atacants a l'Hospitalet. Tot ells, amb antecedents policials per delictes similars, van ser posats a disposició judicial com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació i un delicte de lesions. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra encara mantenen la investigació oberta i busquen els altres dos implicats, que també estan identificats.