Fa una setmana que tot Espanya viu amb l'ai al cor per la història de l'Olivia i l'Anna Gimeno Zimmermann, les nenes de 6 i 1 anys que el seu pare, Tomàs Gimeno, ha segrestat a Tenerife. L'home es va acomiadar de la mare i li va dir que no les tornaria a veure mai més i després la Guàrdia Civil va trobar el vaixell del pare a la deriva, sense ningú a l'interior.

Si bé tot feia pensar en el pitjor, els investigadors han pogut saber que la sang que s'havia trobat al vaixell era d'ell i no de les nenes i que Tomàs Gimeno havia retirat 50.000 euros dels seus comptes corrents, un fet que fa pensar que la fugida estava planejada des de feia temps i que, ara per ara, no té intenció de matar les nenes.

La Guàrdia Civil va demanar aquest cap de setmana una ordre de cerca internacional contra l'home, amb la sospita que hagués fugit al Marroc amb les dues criatures. De moment, tot i la col·laboració internacional, no s'han pogut localitzar.

Vídeo de les dues nenes gravat per la seva mare

La mare de les dues nenes -l'Olivia, la gran, i l'Anna, la petita-, segueix amb la recerca de les criatures i aquest dimarts ha publicat un vídeo de les dues per ajudar en la difusió de les imatge de les petites i aconseguir poder-les localitzar. Al vídeo es pot veure a les dues nenes segrestades fa pocs dies, fent-se carícies i petons entre elles.

 

El vídeo va ser gravat per la mare dies abans del segrest, presumptament, per part del pare. Després d'una setmana sembla que l'amenaça del pare s'està complint i de moment ningú sap on s'amaga ell i les dues nenes.

Segueix la recerca de les dues nenes, ara al mar

La Guàrdia Civil ha informat que la investigació apunta cap al Marroc i que aquest dimarts també s'han intensificat els mitjans de recerca de les dues nenes a la zona sud de l'illa i al mar.