Tire Sampson, de 14 anys, ha mort després d'un terrible accident que va fer que caigués des d'una atracció d'un parc temàtic, la caiguda ha estat enorme i el noi nord-americà ha mort en l'acte en descendir des d'una alçària considerable, ja que aquesta atracció fa 130 metres sobre el terra.

Els fets van succeir en l'atracció Orlando Free Fall, del parc temàtic ICON Park, situat a l'est dels Estats Units, al voltant de les 11 de la nit de dijous passat. La teoria que estudien les autoritats locals és que els responsables de seguretat no van col·locar adequadament l'arnès del noi i per això no es va sostenir correctament.

El pare d'en Tire, Yarnell Sampson, va parlar amb Wolt-TV per comentar el terrible accident que va patir el seu fill, va comentar que el jove sabia que alguna cosa no anava bé: "Quan la tracció va començar a moure's va anar quan es va sentir incòmode. Ell va dir: 'Això s'està movent', es va sorprendre i va dir:'Qué està passant?".

L'emotiu missatge de Tire pocs segons abans de morir

Sampson va pujar a aquesta atracció amb dos dels seus millors amics i ràpidament es va adonar que alguna cosa no anava bé i es va posar molt nerviosa. El pare del jove va comentar que ell es va posar molt nerviós i va dir unes paraules realment emotives als seus dos amics: "Si alguna cosa surt malament, digueu-los als meus pares que els vull molt", va dir Tire segon abans de perdre la vida.

Chico utilitza Tw
Tire Sampson / Twitter

El noi feia 1,98 m d'alçada i en altres de les atraccions del parc no el van deixar pujar per la seva alçada, encara que els responsables de seguretat de l'Orlando Free Fall van considerar que no hi hauria cap problema si Sampson muntava.

Un dels testimonis va parlar sobre l'accident

Els companys de The Sun han tingut accés a una de les trucades d'emergències que va fer un dels testimonis de l'accident. En ella, explica que va veure caure al petit i que, encara que creia que tenia els braços i cames trencades, però encara era viu.

A més, va dir que semblava que el personal encarregat de la seguretat de l'Orlando Free Fall no li va posar adequadament l'arnès de seguretat. També va dir que el problema, segons els encarregats del parc temàtic, estava relacionat amb el cinturó de seguretat que es col·loca a més de l'arnès perquè sigui més segur en cas que hi hagi algun error mecànic.

En aquesta atracció s'utilitzen cinturons extra per assegurar les persones, es col·loquen entre les cames i també s'utilitza un arnès de plàstic que queda fix per evitar qualsevol problema i que no puguin sortir disparats per la força que genera en pujar i fer voltes. Pel que sembla, el noi va caure en la part inicial de l'atracció, quan començava a fer voltes i elevar-se.

El personal del parc es va apropar ràpidament al noi per comprovar el seu estat, un d'ells cridava a l'altre si havia assegurat correctament a Sampson i l'altre li va contestar que ho havia fet bé. Malgrat això, les autoritats estan investigant les causes d'aquest accident.

El comunicat del parc temàtic

Els responsables de l'equip de comunicació del parc temàtic han emès un comunicat a través de les seves xarxes socials en el qual van donar el condol a la família de Sampson i s'han compromès a col·laborar amb els agents que estiguin investigant aquest succés: "Aquesta nit, la família d'ICON Park està de dol per la tragèdia que va involucrar Tire Sampson. Els nostres més sentits pensaments estan amb la seva família i amics. ICON Park es compromet a ser un lloc on les famílies puguin passar temps de qualitat junts en un espai segur i divertit. Estem en estreta coordinació i continuarem cooperant amb les forces de l'ordre"