Macabra troballa en un xalet de Santa Cruz de Tenerife. Durant el matí d’aquest dimecres, 12 d’abril, el cos sense vida d’un home ha aparegut a l’interior d’un pou als terrenys d’un xalet al carrer de Mèxic del municipi de Los Realejos. El cadàver estava emmanillat i portava pesos lligats a les cames per evitar que surés, i segons les primeres hipòtesis de la Policia Nacional podria tractar-se d’un suïcidi, tot i que a hores d’ara mantenen totes les línies d’investigació obertes.

Emmanillat i enfonsat al pou

El cos ha aparegut al voltant de les onze del matí d'aquest dimecres, quan els serveis d'emergència van rebre un avís que informava de la troballa d'un home sense signes vitals en un aljub de la zona de Toscal – Longuera. Diverses dotacions dels Bombers del Consorci de Tenerife, així com ambulàncies del Servei d'Urgències Canari (SUC) i patrulles de la Policia Local i Nacional, van desplaçar-se fins aquest xalet per dur a terme les tasques de recuperació del cos.

Van ser els bombers els encarregats de treure el cadàver de l’interior del pou; en recuperar-lo, es van adonar que portava les mans emmanillades amb cinta americana, i tenia lligats a les cames uns pesos per fer que s’enfonsés més ràpidament i evitar que surés més endavant. Aquestes circumstàncies fan pensar als investigadors que es podria tractar d’un suïcidi. Després de fer l’aixecament del cadàver, aquest es va traslladar a l’Institut de Medicina Legal i Forense de Santa Cruz de Tenerife per practicar-li l’autòpsia.

La víctima està identificada

Els agents de la Policia Nacional han pogut identificar ràpidament la víctima. Es tracta d'un empresari de Tenerife, de 52 anys, però natural d'un altre municipi situat al nord de l'illa. Les perquisicions de la policia se centren ara a determinar les circumstàncies exactes de la seva mort, i com va arribar a aquest xalet de Los Realejos.