Emilio Aragón és una de les persones més influents en els mitjans de comunicació a Espanya. El fill del prestigiós pallasso 'Miliki' ha treballat com a músic, còmic, director i empresari en la indústria de l'entreteniment durant molts anys.

La seva última feina en televisió ha estat al programa B.S.O. per a Movistar+, una producció en la qual es repassa la vida i la trajectòria d'artistes musicals importants com el cantant Raphael. Va tornar a la televisió després de gairebé 14 anys per a aquest ambiciós projecte.

Aragón sempre ha declarat que la música és la seva veritable passió. Per la qual cosa va decidir formar-se per augmentar els seus coneixements sobre aquest àmbit. Va marxar a Boston i allà es va llicenciar en Direcció d'Orquestra. Després d'això ha produït diversos temes musicals amb el pseudònim de Bebo San Juan.

Una vida discreta

Emilio Aragón mai no va ser una persona que demostrés tenir una vida ostentosa i sempre va allunyar la seva vida privada del focus dels mitjans de comunicació. Fins i tot va preferir criar els seus fills als Estats Units per fugir del panorama mediàtic espanyol.

Passa gran part del seu temps a Miami, encara que de vegades hi és durant algunes temporades a la seva luxosa casa en la urbanització d'El Viso. Està casat amb Aruca Fernández-Vega, la parella té tres fills: Icíar, Macarena i Ignacio.

Emilio Aragon EP 2

Emilio Aragón / Europa Press

Des que debutés com un de 'Els Pallassos de la Tele' el 1973, sent conegut com a 'Milikito' ha treballat a moltes altres produccions per a la televisió i a moltes cadenes diferents. Va destacar com a presentador en VIP, Nit nit, El gran juego de la oca, El Club de la Comedia i Los irrepetibles de Amstel. Encara que també ha estat reconegut per la seva faceta com a actor en Ni en Vivo ni en Directo, Médico de familia i Casi perfectos.

També ha treballat a l'altre costat de les càmeres com a director i productor. Ho va fer en produccions com ara Pájaros de Papel, Una noche en el Veiejo México i Carlitos y el campo de los sueños.

Empresari a diversos sectors

Aragón és copropietari de Caribe Music SL. El 2019 va declarar un actiu de prop de 19,3 milions d'euros. Malgrat això, té pèrdues per valor de 111.400 euros. El 2004 va fundar la reeixida productora Globomedia i el 2015 va decidir sortir de la companyia venent les seves accions per una xifra propera als 80 milions d'euros.

És el president d'honor de La Sexta des de la seva fundació el 2006 i molts cops ha estat vinculat amb projectes propers al Grupo A3Media, sent convidat i col·laborador en un dels seus programes estrella, El Hormiguero 3.0.

També ha provat sort amb projectes allunyats del món de l'entreteniment. Té participació en Miprole SL, una empresa tèxtil i a Bodegas Martué La Guardia SA, que va tenir una complicada situació econòmica i va entrar en concurs de creditors a l'estiu de 2015.