Una dona embarassada objecte de maltractaments físics i a la que la seva parella sentimental havia retingut dos dies en una habitació del seu habitatge d'Elx (Alacant) va llançar una nota pel balcó per demanar auxili. La recepció d'aquesta nota va ser crucial per al seu alliberament.

Alliberada una dona embarassada a Elx

L'ajuntament il·licità ha informat avui d'aquest cas, ocorregut dimarts passat i que va acabar amb la detenció del presumpte agressor, de 32 anys.

Cap a les 19.15 hores d'aquell dia, un vianant que passejava pel carrer va alertar la policia local que havia trobat a la vorera un manuscrit en el qual una dona demanava socors i, en arribar al lloc poc després, els agents van observar una dona en un balcó realitzant senyals de forma discreta.

Detingut / GatoDesing

Detingut / GatoDesing

Els policies van pujar al domicili familiar i l'home que va obrir la porta es va limitar a comentar que havia tingut una discussió amb la seva parella en veu alta, però en una entrevista posterior amb la presumpta víctima aquesta va revelar que patia maltractaments físics i que havia estat incomunicada durant 48 hores en una habitació.

Després d'escoltar ambdues declaracions, la policia local va detenir l'home i el va traslladar a dependències policials, segons relata Efe.

Agredeixen a cops i amb insults homòfobs un home a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 19 anys relacionat amb una agressió homòfoba que va rebre un home gai de 42 anys de Reus a Barcelona el passat 5 de juny.

Els fets van passar al passeig de Santa Madrona, a la capital de Catalunya, quan la víctima va ser assaltada per un grup de lladres que ja havien robat de forma violenta a la zona pròxima a les fonts màgiques de Montjuïc.

Mentre un dels agressors agafava la víctima pel coll, l'altre li va donar dos cops de puny a la cara fins que ho va fer caure a terra i, una vegada a terra, el va continuar agredint al mateix temps que l'insultaven per la seva condició sexual.

Finalment, la víctima es va poder desfer dels seus agressors, i va fugir del lloc. Fruit de les lesions, va requerir assistència mèdica i va presentar denúncia per l'agressió, explicant també els comentaris homòfobs que va rebre mentre rebia els cops.

Fa una setmana tres nois també van ser agredits a la zona del carrer del Foc, a la falda de Montjuïc, per un home que estava fent esport a l'aire lliure.