Les xarxes socials són la font principal d'anècdotes i vídeos virals i la borrasca Filomena no podia passar en va per Espanya.

Els primers flocs de neu van revolucionar a joves i majors, inundant internet de fotos i contingut nevat.

Sergio Ramos es despulla per a Filomena

Alguns de famosos, com Sergio Ramos, es van fer els valents mostrant-se enmig de la nevada històrica de Madrid sense samarreta, afirmant "m'encanta l'estiu".

Una influencer en biquini amb una falsa hipotèrmia

D'altra banda, l'influencer madrilenya Marina Rivers, també coneguda com a Riverss, ha estat viral en les últimes hores després de difondre's una falsa notícia que assegurava el seu ingrés a l'hospital per hipotèrmia després de publicar aquestes fotos.

"El fred és psicològic", assegurava juntament amb les imatges.

Hores més tard, el portal 12 minuts publicava que Rivers havia estat ingressada a l'hospital per pneumònia i hipotèrmia.

Després d'un gran impacte a les xarxes socials, l'influencer ha assegurat que està perfectament i que la notícia era una broma.

Influencer nieve Madrid / Instagram Riverss

Les imatges en bikini es van fer virals i van tenir moltíssims comentaris negatius / Instagram

Aquesta influencer ha estat una de les moltes que han mostrat els seus seminús i posats en biquini al mig de la neu, en una allau de fotos de postureig hivernal a les xarxes socials.

Un gos es fa viral amb el seu propi trineu

D'entre totes les imatges virals de la Filomena, ha destacat també el vídeo d'un gos que jugava amb la neu amb el seu propi trineu de plàstic.

Una tendra estampa que ha aconseguit una gran quantitat de reaccions i comentaris.