Els inversors del mercat immobiliari estan constantment buscant algunes gangues que els puguin ajudar a comprar una casa per un preu baix i després vendre-les per molts diners. És un negoci rodó que, de vegades, requereix molta inversió per recondicionar alguns habitatges.

Algunes cases o apartaments són realment econòmics per algunes raons. Poden ser internes, com que l'immoble està en males condicions i requereix gastar diversos milers d'euros en reformes, o externes, que tenen a veure amb l'entorn de la casa, si la seva ubicació és bona, si té negocis com a centres comercials o farmàcies a prop.

L'objectiu de les persones que volen fer-se riques en aquest ferotge mercat és el de trobar una casa que requereixi una baixa inversió i es pugui aconseguir molts diners per una futura venda. Hi ha diverses maneres d'aconseguir aquest tipus de cases, encara que actualment els preus en alguns països són realment prohibitius per la inflació.

La casa de 900 euros

Winifred Flemming, una dona de 106 anys, ha viscut a la mateixa casa per més de vuit dècades. El seu habitatge, ubicat a West Wickham, Kent (Anglaterra) és l'enveja de tots pel preu que van pagar ella i el seu marit el 1945 per ella, únicament 930 euros.

Es tracta d'un gran habitatge de quatre habitacions i dues plantes. A més, té un gran jardí en la part posterior i un de més petit a la zona frontal en el qual Winifred Flemming ha plantat moltes flors que ajuden que l'habitatge sigui més vistós.

Wen Twitter
Winifred Flemming / Twitter

L'habitatge de Flemming té un valor enorme actualment. Es tracta d'una casa de somni, de grans dimensions i que ha multiplicat el seu valor per més de 700, costant ara mateix uns 640.000 euros. Una xifra que no té a veure res amb els 900 que va desemborsar la dona juntament amb el seu marit el 1945.

Les declaracions de la propietària

Els companys de The Sun van anar fins a West Wickham per entrevistar Winifred Flemming i que parlés sobre el seu espectacular habitatge. Ella es va mostrar orgullosa de poder viure allà encara: "Mai no vaig considerar mudar-me, ja que tota la meva vida es va basar en el meu negoci de cafè que vaig tenir durant 28 anys i era aquí, molt a prop," va dir.

També va comentar que des del principi va estar encantada de viure a West Wickham: "Quan em vaig mudar aquí era una àrea encantadora i sempre he tingut molts amics i familiars per aquí. M'he sentit tan còmoda aquí i molts dels meus records més preuats van tenir lloc dins d'aquestes parets", va comentar.

Alguns membres de la seva família li han suggerit que contracti l'ajuda d'algú més per netejar i cuidar la casa. Malgrat això, Flemming únicament ha decidit incorporar a un home que l'ajuda a rentar els plats. Ella està orgullosa de casa seva: "Durant el temps que vaig passar aquí, vaig fer molta feina a la casa i ara és realment la casa perfecta. Planejo quedar-me aquí el major temps possible".