La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario, Julia Janeiro, està vivint un autèntic infern malgrat la seva curta edat. Fa mesos que el seu exnòvio, el futbolista Brayan Mejía, l'assetja, convertint el seu dia a dia en una contínua fugida.

La filla de Jesulín de Ubrique, assetjada pel seu exnòvio

La filla d'un dels toreros més famosos d'Espanya ha hagut d'acudir fins i tot en dues ocasions a la comissaria de la policia per interposar denúncies contra la seva exparella després de diversos incidents. La primera va arribar el 29 d'octubre, i la segona, quatre dies més tard, el 2 de novembre, tal com va revelar Terelu CamposTelecinco.

Julia Janeiro i Alex Balboa / RRSS

Julia Janeiro i Alex Balboa / RRSS

La Julia, amb prou feines major d'edat, va decidir prendre mesures legals contra la seva exparella, jugador de futbol a l'equip de Pozuelo de Alarcón, per una baralla en la qual ella també va sortir ferida.

Estava de festa en una discoteca amb el seu nou xicot, Álex Balboa, també futbolista, quan Brayan Mejía hi va començar a discutir, arribant a pegar-se amb el jove.

Baralles i lesions per part de Brayan Mejía

Ella va intentar intervenir, però va acabar a terra i ferida, necessitant ser traslladat a l'hospital el passat 1 de novembre després d'una festa de Halloween.

És per això que Janeiro es va presentar en comissaria amb un informe de lesions per denunciar a Mejía, amb el que va trencar la relació fa una mica més de dos mesos. La denúncia s'està tramitant pel jutjat de violència de gènere, segons ha confirmat el seu advocat al mitjà Vanitatis.

En espera que se celebri el judici, el magistrat a càrrec del cas ha condemnat el futbolista a complir una ordre d'allunyament sobre la Julia.

Tanmateix, i segons el seu lletrat, la víctima està preocupada per la "persecució" que ha estat patint per part del seu exnòvio en els últims dies i tot el seu entorn vol que pugui tornar com més aviat millor a la seva vida normal.

Ordre d'allunyament per prevenir l'assetjament diari

Com amenaces, fa temps que Mejía li assegura a la Julia que "anirà a televisió a explicar coses de la seva família i es posa en contacte amb persones del seu entorn, com advertint-los".

Mentre continua aquesta batalla legal als jutjats, la germanastra d'Andrea Janeiro -fruit de la relació de Jesulín amb Belén Esteban- prefereix la discreció i no ha fet declaracions sobre això.

Actualment, viu sola a Madrid, on estudia un curs de formació professional relacionat amb gestió empresarial i finances.

María José Campanario i Jesulín de Ubrique / EFE

María José Campanario i Jesulín de Ubrique / EFE

Tant la seva mare com el seu pare són famosos i reconeguts al món de la faràndula espanyola.

El seu pare, un dels toreros més importants del país, es diu que està arruïnat, ja que ha venut algunes de les seves propietats i posa de lloguer la famosa finca Ambicions, encara que ell ho nega.

D'altra banda, María José Campanario, que tant s'ha passejat pels platós de Telecinco, treballa ara d'incògnit per arribar a final de mes.