Dues noies, de 22 i 24 anys i nacionalitat estrangera, han hagut de ser rescatades d'un pantà de Màlaga on s'havien tirat en un intent a la desesperada per fugir d'un grup de nois que les assetjaven i les agredien. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de cinc de la tarda d'aquest dissabte, quan les noies estaven fent senderisme per la riba del pantà del Limonero i quatre joves van sortir del no res, es van apropar a elles i les van començar a assetjar i a agredir. A una d'elles, segons el relat de les víctimes, la van agafar entre dos nois i li van començar a fer tocaments de caràcter sexual. La noia s'hi va resistir i la van colpejar al cap amb una pedra, la van llençar a l'aigua i, presumptament, la van intentar ofegar.

Les noies van fugir dels agressors nedant cap al mig del pantà

La seva amiga, per por que li fessin el mateix a ella, també va saltar a l'aigua deixant els objectes que portaven a la riba del pantà. Amb l'únic mòbil que portaven a sobre, una de les noies va trucar els serveis d'emergències explicant el que els hi acabava de passar i demanant assistència sanitària per la seva amiga que havia rebut un cop al cap. Els nois en veure-ho, van marxar emportant-se els objectes que les noies havien deixat, segons Diario Sur. Una estona després, cap a les cinc de la tarda, la noia va tornar a trucar al telèfon d'emergències, aquesta vegada per demanar també la presència policial, ja que els agressors havien tornat cap on eren elles i els havien començat a llençar pedres.

Fins al pantà del Limonero es van activar agents policials, efectius sanitaris i Bombers de Màlaga, que van rescatar les dues noies de l'aigua després que haguessin anat nedant fins al mig del pantà. Amb una barca zòdiac les van portar fins a la riba, on van rebre les primeres cures abans de ser traslladades en ambulància fins a l'hospital Materno-Infantil de Màlaga. Quan els cossos policials van arribar al lloc dels fets el grup d'agressors havia fugit i la Policia Nacional i la Policia Local treballen a hores d'ara per identificar-los i poder-los detenir.