L'Ertzaintza investiga una nova violació múltiple a Bilbao. La mateixa víctima va denunciar els fets a la policia basca, assegurant que havia estat drogada i agredida sexualment per quatre homes.

Violació múltiple al Casco Viejo de Bilbao

Els fets van passar, segons la denúncia, la matinada de dissabte passat en un pis de la zona del barri de Casco Viejo de la ciutat. La dona, de mitjana edat, va denunciar haver estat drogada i violada en grup, tal com detalla El Diario Vasco.

En la seva declaració, la víctima va explicar que amb prou feines recordava com havia succeït l'agressió.

Només sabia que durant la nit va començar a trobar-se malament, amb molèsties físiques, i va trobar un telèfon mòbil, que podria ser d'un dels violadors.

Al dispositiu va trobar diverses fotografies en les quals apareixia despullada al costat de diversos homes.

Drogada i violada per quatre homes

La investigació se centra a identificar els presumptes agressors, que podrien ser quatre, tot i que encara s'estan investigant els fets.

La víctima va assegurar que havia estat drogada i violada en grup per aquests individus, sobre qui encara no han transcendit detalls. De fet, encara no hi ha detencions sobre això i seran les indagacions dels agents les que determinin com va ocórrer la violació i s'encarregaran de trobar els presumptes agressors.

Ertzaina / Europa Press

Agents de l'Ertzaintza / Europa Press

Amb aquesta, ja són dues les violacions múltiples ocorregudes a la província de Biscaia en menys d'un mes. A finals d'agost, l'Ertzaintza va rebre una altra denúncia per agressió sexual a Plentzia, segons ha informat el Departament Basc de Seguretat.

Segona víctima d'agressió sexual del mes a Biscaia

En aquest cas, també va ser la víctima, de 17 anys, la que va denunciar els fets, que havien tingut lloc sobre dos quarts de tres de la matinada i també es tractaria d'una violació grupal, tot i que encara no s'ha aconseguit localitzar els autors.

Els dos grups amb representació a l'Ajuntament de Plentzia, PNB i EH Bildu, i els col·lectius feministes Araldi i Sorginen Alabak van expressar llavors la seva "ràbia" davant de l'agressió sexual denunciada i han subratllat que els agressors "sobren aquí i a tot arreu". També han reivindicat un "poble lliure d'agressions masclistes".