La Guàrdia Civil ha detingut un home a Màlaga acusat d'haver estat dos anys seguits abusant sexualment de la filla, menor d'edat, de la seva parella, violacions que enregistrava amb càmeres ocultes en un peluix de la noia, així com en un endoll i en una bombeta de l'habitació de la víctima. A més, per cometre les agressions sense que la menor oposés resistència, la drogava prèviament amb un "te" que li preparava ell mateix amb somnífers per sotmetre-la. 

Va ser el nòvio de l'adolescent qui va avisar la mare d'aquesta que alguna cosa estava passant després de trobar una microcàmera en una joguina. La mare va acudir a la Guàrdia Civil dient que sospitava que la seva parella estava abusant de la filla, i es va posar en marxa una investigació per aclarir els fets. En escorcollar l'habitació de la menor van trobar càmeres no només al peluix, sinó també en un dels llums i en un endoll del lavabo.

Va amagar-se durant setmanes 

L'acusat es va assabentar de la denúncia posada contra ell, i va abandonar l'habitatge on convivia des de feia set anys amb la seva parella i les dues filles d'aquesta. Va estar escapolit durant tres setmanes, temps durant el qual va canviar sovint de pis de lloguer per dificultar la tasca dels agents. Finalment, el van poder localitzar i detenir en una estació d'autobusos de Màlaga capital quan anava a recollir el portàtil que havia guardat en una de les taquilles. Està acusat dels delictes d'agressió sexual, contra la intimitat i tinença de pornografia infantil. Després de passar a disposició judicial va ingressar a la presó de manera provisional. 

Durant el temps que va estar en parador desconegut, els agents van escorcollar casa seva. Entre les seves pertinences hi van trobar diversos dispositius USB on havia emmagatzemat els vídeos de les agressions, així com els fàrmacs que feia servir per atordir la noia.