L'última llauna de cervesa compartida per dos amics va desencadenar una sagnant discussió durant la qual els dos implicats gairebé perden la vida. Els homes, tots dos d'origen senegalès, estaven compartint unes cerveses en una plaça del centre de Granada quan es van adonar que només els hi quedava una. Ambdós volien acabar-se-la, i, com que no es posaven d'acord, van enredar-se en una forta discussió que va acabar a punyalades que podrien haver estat mortals si no hagués estat per la ràpida intervenció dels serveis d'emergències. 

Els fets es remunten al 19 de juliol del 2021. Aquell dia, cap a les deu de la nit, la petita plaça Cristo de las Azucenas, al barri d'Albaicín de la ciutat andalusa, va convertir-se en l'escenari d'una violenta baralla entre aquests dos homes. Ara, la Fiscalia de Granada sol·licita per a cadascú dels implicats set anys i set mesos de presó, acusant-los de sengles delictes d'homicidi en grau de temptativa

Gairebé moren per una llauna de cervesa 

La discussió entre els amics va començar a crits i insults, recriminant-se mútuament haver begut més cerveses que l'altre, i que, per aquest motiu, l'última llauna li tocava a ell. No aconseguien posar-se d'acord, però, i la situació va escalar fins a arribar a les agressions físiques. Els cops de puny no van ser suficients, sembla, i un d'ells va treure una navalla amb la qual va apunyalar el contrincant. L'altre li va arrabassar l'arma en un punt i va ferir-lo de tornada. 

Alguns dels veïns que passejaven en aquells moments per la plaça van avisar a les autoritats, i al lloc van arribar diverses patrulles de la Policia Local i ambulàncies dels serveis sanitaris de Granada. Els acusats tenien ferides molt greus; un d'ells havia estat apunyalat al pit en diverses ocasions, mentre que l'altre tenia lesions per arma blanca a la zona cervical. Ambdós van haver de ser sotmesos a intervencions quirúrgiques per poder salvar-los la vida. 

Els paramèdics van estabilitzar-los i evacuar-los ràpidament a l'hospital més proper, on van quedar ingressats durant dies. Després de rebre l'alta mèdica, els dos homes van ser traslladats a la presó de manera provisional a l'espera que comencés el judici contra ells, previst per al pròxim 22 de novembre a la secció segona de l'Audiència de Granada.