Una dona de 65 anys ha estat assassinada a Rafelcofer, València. La Guàrdia Civil ha detingut dos homes, de 44 i 46 anys i nacionalitat espanyola, per suposadament matar a ganivetades la professora jubilada a l'esmentat municipi valencià. Tots dos tenien antecedents penals però no hi ha constància que existís cap relació personal ni afectiva entre la víctima i els individus arrestats com a suposats autors dels fets. El cos de la víctima va ser trobat aquest diumenge al seu domicili i amb evidents signes d'una agressió amb arma blanca.

Els fets van tenir lloc al carrer Xiquet de Rafelcofer i la Guàrdia Civil va investigar des del primer moment un veí, Rubén, d'aquest carrer i un conegut seu, Antonio, que el primer situava com a sospitós del crim. Segons ha apuntat el diari Levante-EMV, la professora d'infantil jubilada, Rosa del Carmen Pous Escrivà, va ser assassinada, suposadament, per Rubén i Antonio, dos politoxicòmans que li haurien clavat més de vint ganivetades mentre sopava. El més peculiar de l'escena és que no semblava que el motiu per acabar amb la vida de la sexagenària fos el robatori, atès que tot era en ordre i ni tan sols la porta no havia estat forçada.

Versions contradictòries dels detinguts

"Em va dir que tenia ganes de matar. Jo crec que ha estat ell", va assegurar Rubén sobre el seu amic hores després de ser interrogat. Segons ha explicat el mitjà citat, tots dos són consumidors habituals d'estupefaents i alcohol i tenen antecedents per robatoris i tràfic de drogues. Antonio, a més, havia sortit fa poc de la presó. El Grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil de València manté la investigació oberta després de les detencions, especialment després de les acusacions contradictòries que els dos arrestats han vessat l'un sobre l'altre, i intenten descobrir si quan van entrar i suposadament van assassinar Rosa del Carmen es trobaven sota els efectes de les drogues.