Nit conflictiva i violenta la que aquest passat dissabte va tenir lloc al carrer de la Rasa de Terrassa, un dels centres neuràlgics de l'oci nocturn de la cocapital del Vallès Occidental. Quan la nit de festa ja estava arribant a les acaballes, pocs minuts abans de les sis del matí, els serveis d'emergències van rebre l'avís que s'estava produint una important batussa en la qual dues persones havien resultat ferides. Fins al lloc es van activar agents de la Policia Municipal, així com efectius del SEM per atendre les víctimes.

En arribar al lloc, els policies van poder parlar amb els testimonis de la batussa, que els van explicar que una de les dues persones ferides havia estat brutalment atacada amb diverses puntades de peu al cap, tal com ha avançat el Diari de Terrassa. Aquesta víctima presentava lesions greus, amb una possible fractura cranial. L'altra víctima havia patit diverses ferides a la cara, presumptament fetes per arma blanca. Els sanitaris del SEM van atendre els dos ferits i els van traslladar a un centre hospitalari perquè rebessin atenció mèdica. Per la seva banda, la Policia Municipal va obrir una investigació sobre els fets. Malgrat que es va buscar els agressors per la zona, però, no els van localitzar i no se'ls ha pogut detenir. Segons els testimonis dels fets, es tracta d'un grup habitual a la zona que genera molts conflictes.

Dues baralles en tres hores a la mateixa zona

Poc abans de la baralla amb els dos ferits greus, la zona d'oci nocturn del centre de Terrassa ja havia viscut un altre enfrontament violent. Va ser cap a les tres de la matinada, en aquesta ocasió a la plaça Didó, quan una altra batussa va obligar a intervenir els Mossos d'Esquadra, que es van desplaçar fins al lloc per separar les persones implicades en la baralla. Malgrat que en aquest cas no consta que hi hagués cap persona ferida, però, la policia catalana va acabar detenint un noi de 18 anys acusat d'un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat.