Una discussió veïnal va acabar amb un ferit per arma blanca el passat divendres 1 de març a Terrassa. Al voltant de les onze del matí, dos homes es van enredar en una forta baralla a crits, primer, fins que van arribar a les mans. En un determinat moment, un dels implicats va treure un ganivet i va atacar l'altre, apunyalant-lo en una de les cames, provocant-li dues ferides que van requerir assistència mèdica, tot i que eren de caràcter lleu, no gaire profundes, i no va haver d'ingressar a l'hospital. 

Els serveis d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les onze, i van activar patrulles dels Mossos d'Esquadra i ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que es van desplaçar ràpidament fins al carrer de la Hispanitat, al barri de Can Boada de la cocapital del Vallès Occidental. En arribar, s'hi van trobar la víctima de les ganivetades; el presumpte autor havia fugit, però va ser trobat ràpidament pels agents, els qui el van identificar i detenir acusat d'un delicte de lesions.

Investiguen els motius de la baralla 

Els Mossos, després de detenir el sospitós, el van traslladar a la comissaria de l'avinguda de les Glòries Catalanes per ser interrogat, segons ha avançat Món Terrassa, i van obrir una investigació per esclarir els motius que van portar els dos homes a barallar-se d'aquesta manera tan violenta; les nacionalitats dels implicats no han volgut ser facilitades per la policia catalana.

Afortunadament, tot i que la discussió va anar pujant de to fins que un veí va agredir l'altre amb una arma blanca, les ferides de la víctima no presentaven gravetat, i els facultatius sanitaris del SEM el van poder atendre al mateix lloc dels fets, a la cruïlla entre els carrers de la Hispanitat i de Francisco de Vitòria, a tocar de la plaça Lluís Companys.