Una brutal baralla acaba amb dos joves ferits de gravetat. Estan buscant els 15 agressors que van protagonitzar els fets, que van passar en una terrassa d'un bar de Lleida i que va acabar a cops de matxet i amb cadires i taules pels aires. Hi ha una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquests fets i localitzar els presumptes autors dels fets.

Els fets han passat aquest dissabte al vespre en un bar situat al carrer Paer Casanovas de Lleida. Tot ha començat cap a les 21:00 quan uns clients que estaven a la terrassa, van tenir un enfrontament amb uns vianants que estaven passant per la zona.

Una baralla entre vianants i els clients d'un bar de Lleida

La conversa es va anar escalfant fins al punt que es van començar a barallar entre ells al mig del carrer: un dels implicats li va rebentar una ampolla de vidre al cap a un altre i, a partir de llavors, va començar l'agressió. Uns agents de la Policia Local de Lleida que estaven patrullant al lloc dels fets van intervenir per aturar la baralla, que es va produir entre clients del bar i tres vianants.

Un grup de 15 persones torna a la terrassa per atacar-los

Els implicats en les baralles van acabar ferits amb contusions lleus i no es va interposar cap denúncia. Així i tot, les persones ferides van anar al CAP per tractar-se les lesions fruit de la baralla. Paral·lelament, els clients del bar es van quedar a la terrassa i va ser llavors quan, un grup de 15 persones van tornar per atacar-los.

Els agressors fugen del lloc dels fets i dos homes queden ferits de gravetat

A partir d'aquí, tot es va convertir en una brutal baralla campal: van llençar taules, cadires i van acabar a cops de matxet, segons explica el Segre. Els presumptes autors dels fets van fugir i dos homes van quedar ferits de gravetat i, actualment, continuen ingressades a l'hospital Arnau Vilanova. La Guàrdia Urbana va aconseguir identificar un dels presumptes agressors, però no els altres 14.

Guardia Urbana Lleida / Twitter

Busquen els agressors que han deixat dues persones ferides de gravetat en una brutal baralla a la terrassa d'un bar a Lleida: investigació oberta per localitzar-los / Twitter

Investigació oberta per esbrinar els detalls d'aquesta baralla campal

Així i tot, de moment, no s'ha fet cap detenció i hi ha una investigació oberta per esbrinar els detalls de la brutal agressió. Els responsables es podrien enfrontar a penes de presó per un delicte de lesions. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre els fets, que no dubti a contactar amb Emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra.