Troben dues dones mortes en estranyes circumstàncies en un pis de Bilbao (Biscaia): les víctimes són una mare i la seva filla i estan investigant la causa de la mort, ja que és molt rara. Els bombers han trobat els cadàvers quan anaven a arreglar una fuita d'aigua.

Troben els cadàvers de dues dones en un pis de Bilbao: les víctimes són una mare i la seva filla

Els fets han passat aquest dilluns en un pis del barri Deusto de Bilbao. Tot ha començat quan, a la nit, quan uns veïns van alertar als Bombers de què estava sortint aigua per sota la porta del pis. Segons expliquen els veïns, feia dies que no veien a les dones.

Els seus cadàvers no presenten signes d'haver patit una mort violenta

Quan els Bombers han arribat fins al lloc dels fets han pogut comprovar que a l'interior del pis hi havia dos cadàvers d'una mare i la seva filla. Tot i que els seus cossos no presenten signes d'haver patit una mort violenta, les circumstàncies en les quals han estat trobats són molt estranyes  i, per aquest mateix motiu, el departament de Seguretat del Govern basc ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets. 

Coche Ertzaintza / EFE

Investiguen la mort d'una mare i la seva filla, que han estat trobades mortes en estranyes circumstàncies a l'interior d'un pis a Bilbao. Els bombers van acudir al lloc dels fets per una fuita d'aigua i va ser llavors quan van veure els cadàvers de les dones / EFE

Caldrà esperar a saber els resultats de l'autòpsia, que determinaran les causes de la seva mort. De moment, no ha transcendit la identitat de les víctimes i estan investigant com podrien haver mort, ja que encara que a priori no apareixen signes de criminalitat, no es descarta cap hipòtesi. 

Moren quatre persones en un incendi en un local ocupat a plaça Tetuan de Barcelona

Aquesta no ha estat l'única mort dels darrers dies i, de fet, a Catalunya, aquest dimarts han trobat mortes a quatre persones a l'interior d'un local ocupat a plaça Tetuan de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes de l'incendi, que les estan investigant.

En aquest local, hi vivien dues famílies d'origen romanès i pakistanès, unes al local i altres al soterrani: en total, vuit persones. La família que habitava el local, una oficina bancària ocupada, ha mort. Les víctimes mortals són un home, una dona, un nen de 3 anys i un nadó d'un any. Els altres quatre supervivents són els membres de la família del soterrani, que han resultat ferits lleus per intoxicació de fum.