La pandèmia del coronavirus ha fet que les reunions virtuals es converteixin en el dia a dia de moltes persones, sobretot pels polítics. Això dona peu a molts moments divertits i incòmodes com per exemple, el que li ha passat a la dona d'aquest polític de Sud-àfrica, que ha aparegut completament despullada en directe en una reunió per Zoom.

Despullada en directe per Zoom a Sud-àfrica

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, Xolile Ndevu, un polític de la Casa Nacional de Líders Tradicionals de Sud-àfrica, està tranquil·lament parlant a la televisió en directe a través de Zoom i, de cop i volta, apareix la seva dona completament despullada davant la mirada atònita dels espectadors, que no donen crèdit a què està passant.

"Ho estem veient tot"

Els fets van passar el 30 de març, però han transcendit aquesta setmana. Després d'aquesta sorprenen aparició, Faith Muthambi, la presidenta del comitè interromp el seu discurs: "La persona darrere teu no està vestida apropiadament. Ho estem veient tot. Si us plau, li has dit que estàs en una reunió? És molt pertorbador el que estem veient", comenta indignada

Per surrealista que sembli, Faith Muthambi explica que no és la primera vegada que passa i de fet, ja va alertar a Inkosi Sipho Mahlangu, el president de la casa Nacional de Líders Tradicionals, que aquesta classe d'aparicions eren bastant habituals. 

 

Diu que no té suficient espai a casa

"Sempre que ens reunim amb ell veiem aquestes imatges. Està en directe per la televisió", explica la presidenta del comitè. Ndevu ha demanat disculpes públicament: "Ho sento molt. He enfocat malament la càmera i estic molt avergonyit". Així i tot, ho ha justificat dient que no té suficient espai a casa i que a vegades passen aquestes coses, explicació que no ha convençut en absolut a la resta de membres de la reunió.

Abans de cada reunió, sempre adverteixo als membres que silenciïn els seus vídeos o micròfons. No podem culpar al personal parlamentari ni a mi com a presidenta per aquest contratemps", conclou Muthambi.