Troben el cadàver d'una dona a l'interior d'una casa incendiada a Caldes de Malavella (Selva). Dos homes han estat traslladats a l'hospital per inhalació de fum i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes de l'incendi, ja que, de moment, són desconegudes. 

Els fets han passat aquest divendres a Caldes de Malavella, un municipi a prop de Girona. Emergències 112 ha rebut l'alerta d'un incendi a l'interior d'una casa situada a la plaça Cruïlles.

Fins al lloc dels fets s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, concretament tres camions d’aigua i dos vehicles lleugers de comandament i coordinació. També s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Troben el cadàver d'una dona en una casa de Caldes de Malavella

Els bombers han pogut comprovar que el foc venia d'una casa de planta baixa. Les flames van afectar el menjador i just en aquesta zona de l'habitatge va ser on van trobar el cadàver de la víctima.

Sis afectats més per inhalació de fum: dos traslladats a l'hospital

A més de la víctima mortal, hi ha sis persones afectades per inhalació de fum, dues de les quals van ser traslladades en estat menys greu a l'hospital Santa Caterina. Els altres dos homes van ser donats d'alta al lloc dels fets, just després de ser atesos. 

Incendio Caldes de Malavella / Bombers Generalitat

Troben una dona morta a l'interior d'una casa incendiada a Caldes de Malavella (Selva): hi ha una investigació oberta per esbrinar quines han estat les causes de les flames / Bombers Generalitat

Investigació oberta per saber quines han estat les causes de l'incendi mortal

Els bombers van aconseguir apagar el foc a les 19:35 i els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest incendi, ja que de moment, encara no se sap què l'ha provocat. 

Un incendi d'habitatge a Caldes de Malavella, en què una dona va perdre la vida

"Els Bombers de la Generalitat vam treballar ahir al vespre en un incendi d'habitatge a Caldes de Malavella, en què una dona va perdre la vida", expliquen en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Dos detinguts per provocar un incendi cremant viu al seu veí a Manresa

Aquest no ha estat l'únic incendi mortal dels darrers dies a Catalunya. Aquesta setmana, han detingut un home i una dona de 21 i 30 anys per cremar viu un veí en un pis ocupat a Manresa (Bages). Segons les investigacions policials, el van ruixar amb gasolina per culpa de discussions veïnals.