El Vito és un noi de 25 anys que ha estat assassinat per la seva nòvia a Palma: el va atropellar i es va inventar que va ser un accident, però la van enxampar. A ElCaso.cat hem esbrinat qui era aquest jove i més detalls sobre el cas.

Maten a Vito di Giovanni

El jove assassinat era conegut a l'Illa amb el sobrenom de Trevit: li agradava molt escriure i era un aficionat de la música i del ball. Vito di Giovanni, de 25 anys, feia temps que vivia a Mallorca i que estava en una relació sentimental amb una dona de 38 anys, la presumpta autora dels fets.

Vito Di Giovanni / Facebook

Vito Di Giovanni ha estat assassinat per la seva nòvia a Palma / Facebook

La seva nòvia el va atropellar i es va inventar que va ser un accident

El 12 de març el Vito i la seva nòvia van discutir i ella el va atropellar amb el cotxe i, al cap de pocs segons, va trucar a Emergències i va explicar que tot va ser un accident. L'endemà va acabar morint a causa de les ferides ocasionades i la seva parella continuava dient que tot havia estat un accident.

De fet, a l'hospital, els pares de la víctima van discutir amb ella i la dona els va denunciar a la Policia, suposadament, per haver-la amenaçat i insinuat que ella tenia relació amb el crim, fet que ella negava en tot moment.

"Va deixar el meu fill tirat a terra com un gos i va marxar"

No obstant això, els agents veien molts elements que no quadraven i la seva versió dels fets era molt contradictòria i, per aquest mateix motiu, van decidir investigar-ho. Les càmeres de seguretat van ser clau per enxampar-la.

"A la càmera es pot veure com el Vito es posa davant el cotxe per evitar que ella marxés i seguir parlant. En un moment donat, ella accelera i l'atropella. Va deixar el meu fill tirat a terra com un gos i va marxar. Al cap de 30 segons, la càmera de seguretat d'un local de la zona recull com ella torna i, amb molta tranquil·litat, s'aproxima fins on està el Vito i truca a Emergències com si res", comenta el seu pare a Última Hora.

La presumpta assassina està en llibertat

La seva parella, en veure que la podien descobrir, va decidir marxar de Mallorca per amagar-se en un poble de Barcelona on, finalment, ha estat detinguda com a presumpta autora dels fets. Malgrat la gravetat dels fets, el jutge ha deixat en llibertat la seva nòvia, fet que ha causat indignació a la família de la Víctima: "No entenem la seva decisió. Ella va mentir des del principi i, així i tot, està en llibertat", conclou el pare del Vito.