La Prefectura Naval Argentina (PNA) ha detingut una dona de 34 anys per haver matat presumptament els seus dos fills de 3 i 7 anys abans d'intentar llevar-se la vida. Els fets han tingut lloc el dissabte 7 de gener a la localitat argentina d'Eldorado, quan un grup de pescadors es va adonar de la presència de la dona al riu Paraná, a la frontera amb Paraguai, i la van rescatar amb ajuda d'una patrulla del PNA.

Va confessar haver matat els fills

Després de treure-la de l’aigua, la dona va confessar als agents de la PNA que havia llançat els seus dos fills petits a l’aigua amb la intenció de matar-los i, posteriorment, ella mateixa també va saltar al riu per suïcidar-se. Agents de la policia, juntament amb els bussos de la Prefectura Naval Argentina, van començar immediatament la recerca dels menors, però a hores d’ara no han pogut trobar els cossos.

La dona va ser traslladada a l'Hospital Samic El Calafate per avaluar el seu estat, ja que semblava estar sota els efectes d'alguna substància estupefaent. Un cop rebut el tractament mèdic pertinent, va quedar detinguda formalment i traslladada a comissaria per la seva interrogació. El Jutjat d'Instrucció Número 2 d'Eldorado acusa l'arrestada d'un doble homicidi seguit d'intent de suïcidi.

Problemes psicològics

La policia es va posar en contacte amb el pare dels nens per informar-lo dels fets i perquè declarés davant l’ocorregut. L’home ha explicat que la seva parella ha estat diagnosticada d’esquizofrènia aguda i que, abans de presumptament cometre el doble homicidi, li havia deixat una carta de comiat que va trobar només minuts abans d’assabentar-se dels fets, segon ha informat el mitjà local La República. A hores d’ara la policia continua amb la recerca dels dos nens al llarg del riu Paraná, però encara no han trobat cap rastre d’ells