Busquen la Maria Jesús, una dona desapareguda des de fa quatre dies a Tortosa (Baix Ebre). Des del dijous que se li ha perdut el rastre i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la.

Busquen una dona desapareguda a Tortosa

La Maria Jesús és una dona de mitjana edat que va ser vista per última vegada el dijous 29 d'abril i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre. La Policia Local de Tortosa ha facilitat una fotografia de la desapareguda i una descripció sobre com anava vestida per trobar-la com més aviat millor.

Maria Jesús Desaparecida / Policía Local de Tortosa

Busquen la Maria Jesús, una dona desapareguda a Tortosa (Baix Ebre) des de fa quatre dies / Policia Local de Tortosa

La Maria Jesús viu al barri del Temple

La Maria Jesús viu al barri del Temple de la capital del Baix Ebre i, en el moment de la desaparició, anava vestida amb una jaqueta blava, uns texans i unes botes negres, segons explica la Policia Local de Tortosa al seu compte de Twitter.

A més, els agents han aprofitat l'ocasió per explicar que és probable que vagi amb un cotxe Renault Laguna de color negre. En cas de tenir alguna pista sobre la seva desaparició, cal posar-se en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb la Policia local de Tortosa trucant al 977 448 622.

Sandra Culli desapareguda a Vilassar de Mar

Malauradament, el cas de la Maria Jesús no és el de l'única dona desapareguda i, de fet, des del 26 de desembre del 2020, també se li ha perdut el rastre a la Sandra Culli, una dona que va desaparèixer en estranyes circumstàncies a Vilassar de Mar (Maresme) i, des de llavors, encara no ha estat localitzada.

Dues menors desaparegudes a Tenerife

També estan buscant dues nenes desaparegudes a Santa Cruz de Tenerife: una nena d'1 any i una altra de 6 que, suposadament, han estat segrestades pel seu propi pare, en Tomás Gimeno.

ACTUALITZACIÓ: La Maria Jesús ha estat trobada sana i estàlvia aquest diumenge, 2 de maig del 2021, a Tortosa (Baix Ebre).