Busquen la Marina, una dona de 51 anys desapareguda a Barcelona aquest divendres. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, va anar al metge a fer-se una prova i mai va tornar a casa.

Desapareix la Marina Cortés a Barcelona

La Marina Cortés Palau és de complexió gran, mesura 1,65 metres i, en el moment de la desaparició, anava vestida amb unes malles negres, dessuadora de color granat i unes botes de muntanya. És important localitzar-la com més aviat millor, ja que necessita medicació.

Marina Cortés / SOS Desaparecidos

La Marina Cortés és una dona que va desaparèixer el divendres a Barcelona / SOS Desaparecidos

Va al metge a fer-se una prova i desapareix

Segons ha pogut saber ElCaso.com, la Marina té problemes d'hipertensió, cardíacs i de memòria. Va sortir de casa per anar a fer-se una prova al metge, però mai se la va arribar a fer i se li va perdre el rastre.

Vista per última vegada al carrer Rocafort

L'última vegada que va ser vista va ser al carrer Rocafort de Barcelona i va ser la seva companya de pis qui va fer arribar la denúncia a SOS Desaparecidos per fer-ne difusió i localitzar-la, segons han confirmat des d'aquesta entitat a ElCaso.cat.

El porter no la va veure sortir de l'edifici

El porter de l'edifici la va veure entrar al pis, però no sortir i, des del dissabte, un dia després de la desaparició, que l'estan buscant a tot arreu. Han trucat als hospitals per veure si està en algun centre sanitari, però de moment, no l'han trobat.

Qualsevol persona que tingui alguna pista de la Marina, que es posi en contacte immediatament amb SOS Desaparecidos, que té assistència telefònica les 24 hores del dia. També es pot trucar als Mossos d'Esquadra o a Emergències 112.

ACTUALITZACIÓ: la Marina ha estat localitzada viva a l'hospital de Bellvitge.

Sense rastre de la Sandra Culli

Malauradament, el cas de la Marina no és l'únic d'una dona desapareguda a Catalunya. De fet, des del 26 de desembre del 2020 que a la Sandra Culli se li va perdre el rastre a Vilassar de Mar (Maresme). Va anar a donar una volta i, des de llavors, ningú sap on està. Des de SOS Desaparecidos expliquen que la col·laboració ciutadana és primordial per aconseguir localitzar les persones desaparegudes.

L'Anna i l'Olivia segrestades pel seu propi pare

Fora de Catalunya, a Tenerife, també se segueix sense tenir notícies de l'Anna i l'Olivia, les dues nenes van ser segrestades pel seu propi pare: el Tomás Gimeno, que té una ordre de detenció internacional.