De malson. Crim organitzat ameteur. Agents de la Policia Nacional han detingut a Molina de Segura l'exsogra i excunyada d'una dona, víctima de violència de gènere, per agredir-la presumptament i robar-li el telèfon mòbil que podria contenir enregistraments amb què podria demostrar el presumpte delicte.

Agressió a la sortida del jutjat

La víctima va denunciar la seva exparella per maltractaments. I la notícia, en la qual fos la seva família, no va sentar gaire bé, és clar. L'agressió i el robatori van produïr-se quan la víctima sortia dels jutjats de Molina de Segura per esperar la sentència del judici ràpid que s'estava realitzant contra la seva exparella per un presumpte delicte de violència de gènere.

Va ser llavors quan la mare i germana d'aquest van abordar-la i van agredir-la presumptament. També van robar-li el telèfon mòbil, mentre li retreien haver presentat la denúncia, relata Europa Press.

Policia nacional / Europa Press

Policia nacional / Europa Press

La víctima va acudir a la Policia Nacional a la recerca d'ajuda, i immediatament la Brigada de Policia Judicial va fer-se càrrec de l'assumpte i va arrestar aquestes dues dones per un presumpte delicte d'obstrucció a la justícia.

Enregistraments incriminatoris

La víctima va manifestar als agents que al seu telèfon mòbil tenia enregistraments que podrien demostrar que es tractava d'una víctima de violència de gènere, així com converses amenaçadores amb les detingudes condicionades per la denúncia contra el seu fill i germà.

Així doncs, la investigació policial va concloure que el robatori del telèfon va dur-se a terme més aviat per la informació que contenia que pel valor patrimonial, motiu pel qual els agents van detenir les agresores com a presumptes autores d'un delicte d'obstrucció a la justícia i van ser posades a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia.