La dona de Terrassa que ha mort presumptament a mans de la seva parella a Sant Vicenç de Castellet, al Bages, s'estava divorciant d'ell i l'havia denunciat a l'abril per violència verbal contra ella.

La dona assassinada a Sant Vicenç de Castellet havia denunciat l'home

Aquest matí, un nou crim, pel que sembla masclista, sacsejava Catalunya. Una parella que té una finca a la zona propera a la BV-1229 ha trobat la macabra escena del presumpte assassinat. Una dona estava calcinada a terra, i a pocs metres hi havia un cotxe amb un home, que s'havia escanyat amb el cinturó de seguretat, i una nena de dos anys, viva i amb lesions per cremades en un braç.

Coche Bages

Cotxe de l'escena del crim / GRS

L'home es tractava d'un veí de Terrassa de nacionalitat argentina i de 35 anys. La dona, de qui encara no ha transcendit la identitat, era parella del mort, d'edat semblant i també veïna de la localitat vallesana. El que sí que s'ha pogut saber ara és que ja constava una denúncia per part de la víctima contra el presumpte assassí, per violència verbal a l'abril. 

S'estaven divorciant i ell l'havia agredit verbalment

De fet, a l'octubre s'havia de celebrar el judici i també s'ha fet públic que estaven en procés de divorciar-se.

Segons ha avançat ElCaso.cat aquest matí, es creu que l'home és l'autor de l'incendi que ha calcinat la dona i després ell mateix s'ha llevat la vida escanyant-se amb el cinturó del cotxe. Quan agents de la Policia Local de Sant Vicenç i els Mossos d'Esquadra han arribat al lloc dels fets han trobat un cotxe, un Hyundai Tucson, amb l'home sense vida i una nena de dos anys que tenia cremades en un braç.

Crim masclista al Bages: la filla de dos anys és testimoni del crim

El Sistema d'Emergències Mèdiques l'ha estabilitzat i l'ha traslladat a un hospital, on segueix ingressada tot i que fora de perill.

Crimen  de género Bages / ACN

L'home presumptament va cremar la dona, ruixant-la amb un líquid inflamable / ACN

A la zona de l'incendi, a prop del camí, els Bombers desplaçats i la policia han trobat el cadàver d'una dona. L'estat del cos, que estava calcinat apunta que havia estat ruixat amb algun tipus de líquid inflamable que ha fet avançar l'incendi.

Cotxe i cos calcinat: els Mossos investiguen

El que encara no s'ha pogut aclarir és si la dona estava viva o morta en el moment que, presumptament, l'han cremat. Serà l'autòpsia l'encarregada de determinar la causa de la mort, si hi havia ferides anteriors i amb què va ser ruixada. Els agents dels Mossos d'Esquadra també han retirat de l'interior del cotxe, per analitzar-les, unes maletes amb roba.

Els testimonis que van trobar els cossos han explicat que va ser per volts de les tres de la matinada quan van sentir un cotxe a gran velocitat que entrava al camí i després han vist una bola de foc i la silueta d'una persona.

Mentre els cossos de policia segueixen investigant, la nena ha passat a disposició de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència, DGAIA, a l'espera de trobar un familiar que se'n pugui fer càrrec.