Nova agressió amb arma blanca a Catalunya. Els fets, tal com pot avançar ElCaso.cat, han passat aquesta matinada en un pis del carrer Catorze, al barri de Bonavista de Tarragona. Una dona que sortia de casa seva ha estat assaltada al replà de l'escala per una segona persona que l'ha atacat amb una arma blanca i s'ha escapat.

Segons les primeres informacions, que han d'avançar i que estan sent investigades pels Mossos d'Esquadra, ha estat agredida per una trifurca personal relacionada amb el fill de la víctima. La dona ha estat traslladada ferida lleu a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. No es pateix per la seva vida.

L'ha atacat al replà de casa

La dona ha sortit de casa seva al voltant de les sis de la matinada quan una persona, que tot sembla indicar que és una altra dona, l'ha agredit amb una arma blanca i després s'ha escapat. Segons ha relatat la víctima, quan han arribat els Mossos d'Esquadra, ha explicat que tot plegat està relacionat per un enfrontament personal que tenen amb la família de l'agressora, que és la mare d'un noi que ella va denunciar anteriorment. Per revenja d'aquesta denúncia, segons ella, la mare del denunciat s'ha presentat a casa seva i l'ha intentat apunyalar.

A hores d'ara, els Mossos d'Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir els fets i poder identificar plenament l'agressora i poder-la detenir. Segons han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat, les dues famílies, les dues residents al barri de Bonavista de Tarragona i de nacionalitat espanyola, ja són conegudes pels Mossos d'Esquadra.

Oficialment els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'estan investigant els fets, que la dona es troba ferida lleu i no es pateix per la seva vida i que encara no s'ha pogut detenir cap persona relacionada amb els fets.

Un mort per arma blanca a Manresa

La matinada de diumenge a dilluns una baralla en una plaça del centre de Manresa, al Bages, va acabar amb un home de 55 anys mort. Va resultar ferit greu i va morir a l'hospital de Manresa durant la nit. Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació i a primera hora del matí van poder detenir un jove, de 29 anys i de nacionalitat colombiana, per la seva relació amb el crim. 

És la 35a persona que ha mort de forma violenta a Catalunya aquest 2021, una xifra, que si segueix aquesta tònica, a final de l'any la xifra serà superior a la de 2020 -47 morts, tot i ser any de pandèmia- i es quedarà a la línia amb 2019, quan es van saber 63 morts criminals, assassinats i homicidis. El que sí que sembla clar és que la xifra de 2018, de 45 crims, malauradament, se superarà.