La passatgera davantera del vehicle accidentat a la C-35 el 8 de juliol ha mort. L’accident va tenir lloc a Vallfogona de Balaguer (Noguera). Es va produir una col·lisió entre un camió i un cotxe.

Van resultar tres persones ferides a causa del xoc. La passatgera davantera va acabar morint a l’Hospital Arnau de Vilanova.

La passatgera davantera de l'accident ha mort amb 80 anys

El sinistre mortal va passar al punt 143 de la C-53 a Noguera. La col·lisió entre el vehicle i el camió va provocar un ferit en estat crític. Es va traslladar a l’Hospital Vall d’Hebron, segons el Servei Català de Trànsit.  

Els altres dos van ser ferits menys greus i van ser portats a l’Hospital Arnau de Vilanova. La passatgera era una d'aquestes dues víctimes.  

La dona que ha mort tenia 80 anys i residia al municipi de Tornabous (Urgell). El total de víctimes mortals a la xarxa viària interurbana de Catalunya ha augmentat fins a 71.

La policia continua investigant les causes

L'avís va arribar als Mossos el dijous 8 de juliol a les set de la tarda i van enviar els dispositius d'emergència. Per l'accident es van enviar tres patrulles de Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Els dispositius van desviar el trànsit del lloc on va donar-se l'accident per poder circular de manera fluida. La policia continua investigant les causes de l'accident.

Accident mortal a Navarra

La copilot de 18 anys d'un vehicle ha mort aquest diumenge en un accident a Navarra a la NA3042 al quilòmetre 12. El conductor ha estat detingut per homicidi imprudent per la mort de la copilot.

Conduïa un cotxe amb matrícula francesa. No va voler fer-se el test d'alcoholèmia ni portava carnet a sobre

El cotxe va sortir de la via i va bolcar. Va ser l'únic vehicle implicat a l'accident. La Policia Foral de Tudela va ser l'encarregada de gestionar l'accident.

Les altres dues persones que estaven al cotxe van resultar ferides i van ser traslladades a l'Hospital Reina Sofía i van quedar ingressats. 

Dos menors han mort en un accident de Vidreres

Un nen de 13 anys i una nena de 4 han mort a un accident a Selva. L'accident es va produir per la col·lisió frontal entre dos vehicles. Les dues víctimes es trobaven a les parts posteriors de diferents vehicles i acompanyats amb més persones.

Un dels nens va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona en estat crític, però va acabar morint. L'accident va donar-se al punt quilomètric 6 de la C-63 a la zona de Vidreres, Selva.

Han detingut un home alemany com a causant de l'accident per imprudència greu. El director dels Mossos indica que probablement un dels conductors s'adormís.