Una noia de 18 anys ha mort aquest diumenge a la matinada en un accident a Navarra. El cotxe es va sortir de la via i va bolcar, sense altres cotxes implicats. La noia anava de copilot al vehicle acompanyada per tres persones, dues van acabar ferides i l'altra detinguda.

El conductor del vehicle no va voler fer la prova d’alcoholèmia i no portava ecarnet. La Policia Foral l’ha detingut per homicidi imprudent per la mort de la copilot.

La víctima va morir a l'accident a la NA3042

Nerea Jiménez Jiménez va morir a l’accident a la NA-3042 al kilòmetre 12, al municipi de Ribaforada, Navarra. El cotxe on es trobaven la víctima i els ferits tenia matrícula francesa.

Dins del vehicle es trobaven tres joves més, dos nois i una noia. Dos d’ells han resultat ferits i l'altre ha estat detingut per homicidi imprudent, ha explicat el DiariodeNavarra.es 

El conductor detingut per homicidi imprudent

La policia ha detingut al conductor per un delicte d’homicidi per la mort de la copilot. Es va negar a fer el test d’alcoholèmia i drogues i no portava carnet. 

Als dos altres ocupants els han diagnosticat diversos traumes i ferides greus. Tots dos van ser traslladats a l’Hospital Reina Sofía i van quedar ingressats.

accidente navarra / Bombers de Navarra

Imatge de l'accident a la NA3042 de Navarra / Bombers de Navarra

El cotxe va bolcar i va ser l'únic implicat

L’accident es va produir a les 5.30 del matí d'aquest diumenge. El cotxe va sortir de la via, va xocar contra un talús i va bolcar. No va haver-hi altres vehicles implicats. L'accident va donar-se per aquest únic vehicle. El conductor ha estat l'únic detingut per la policia. 

La Policia Foral de Tudela va encarregar-se de gestionar l’accident i l’equip d’Atestados es va ocupar de la investigació sobre les causes del sinistre. Els Bombers de Navarra també van participar. Van rescatar les víctimes de l'accident.

Accident mortal a l'AP-7

Aquest diumenge una dona va morir a un accident a l'autopista AP-7 a l'Ampolla. Un camió, una furgoneta i tres turismes van xocar. És la setantena víctima a les carreteres de Catalunya.

Segons el Servei Català de Trànsit, l'accident ha provocat un ferit greu i cinc lleus. Tots ells s'han traslladat a l'Hospital Joan XIII de Tarragona. 

Els serveis d'emergències van intervenir amb quatre patrulles de Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers i cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.  Es va tallar la circulació de l'AP-7 en sentit nord. Es va desviar el trànsit a la sortida 40, de Tortosa. L'avís de l'accident es va fer a les 20.09 hores el diumenge.