Un nen de 6 anys de Connecticut ha estat hospitalitzat en estat greu amb brutals cremades de segon i tercer grau a la cara i les cames després que un altre nen, de 8 anys, li calés foc intencionalment, intentant cremar-lo viu. L'agressor va mullar una pilota de tenis amb gasolina i li va calar foc per després tirar-la-hi a la cara a la víctima, que patirà seqüeles i cicatrius de la salvatge agressió per tota la vida.

Un nen de 8 anys crema viu a un altre de 6

El petit, anomenat Dominick Krankall, va sobreviure a l'atac, però va ser entre la vida i la mort a causa de les cremades. La seva germana Kayla ha obert una campanya de recaptació de fons en GoFundMe per al tractament del seu germà, en la qual explica el que li ha passat al nen: "El meu germà de sis anys podria haver mort. Un nen va mullar una pilota amb gasolina, li va calar foc i la hi va tirar. Tot en qüestió de segons", i rematava amb un: "Quedarà marcat per tota la vida mentalment i físicament".

Nen cremat viu Connecticut / GoFundMe
El Dominick, de 6 anys, va ser a l'hospital lluitant per la seva vida / GoFundMe

L'atac al Dominick va tenir lloc diumenge passat, quan el nen estava jugant al pati de casa seva a l'avinguda Louisiana de Bridgeport, a Connecticut, amb un grup de nens que, segons s'ha pogut saber, eren veïns del barri. La seva germana detallava també a NBC News que va ser llavors quan el nen de 8 anys va entrar en un cobert de la casa i va aconseguir gasolina i un encenedor i va cridar el Dominick.

Entre la vida i la mort i amb seqüeles per tota la vida

Quan la víctima va arribar, l'agressor li va tirar la pilota de tenis mullada en gasolina i en flames a la cara i va sortir corrents, mentre veia el Dominick cremar. Malgrat que les ferides van mantenir sanitaris i família en joli, John Cappiello, coordinador de relacions amb els mitjans del Bridgeport Hospital, li va dir al mitjà DailyMail.com aquest dimecres que el petit "es trobava en progrés i evolucionava". Per sort, ha pogut ser ingressat en el centre de lesions per cremades de l'hospital local, que és l'únic de la ciutat i un dels 62 centres verificats als Estats Units.

Nen cremat viu Connecticut / GoFundMe
El Dominick era assetjat pel seu veí, que el va intentar cremar viu / GoFundMe

Segons NBC, els serveis d'emergències de Bridgeport van emetre un comunicat en què detallaven que els informes preliminars indicaven que fins a quatre nens van ser vistos sense supervisió adulta jugant amb gasolina i calant foc a objectes.

Recaptació de fons per canviar de barri: la mare de l'agressor ho nega

Els membres de la família han assegurat que aquesta no és la primera vegada que el veí agredeix el Dominick, i un incident anterior també el va portar a l'hospital. De fet, té un historial d'intimidació bastant llarg, però la seva mare nega els fets i assegura que "és una broma", denunciava la Kayla, la germana de la víctima, al mitjà citat. "Encara que el Dominick no pot parlar perquè té molt dolor i és tot inflat, li va dir a la meva mare: 'Si us plau, no em portis de tornada allà'", assegurava la jove.

Nen cremat viu Connecticut GoFundMe 2
El petit patirà les seqüeles per tota la vida / GoFundMe

És per això que ara recapten fons per comprar-se una casa nova lluny del veïnat en el qual ha patit el bullying, així com per al tractament, ja que les cremades li han desfigurat la cara i ha requerit molt temps a l'hospital. Fins aquest dimecres, ja havien superat el seu objectiu de 50.000 dòlars i recaptat 280.800.