Dues dones es disfressen d'àvies per posar-se la vacuna contra el coronavirus i aconsegueixen la primera dosi a Florida, Estats Units.

Es disfressen d'àvies per vacunar-se contra la Covid

Una dona de 34 anys i una altra de 44 es van intentar colar de forma preferent a les llistes de vacunació del seu país.

Per aconseguir-lo es van disfressar d'àvies i van falsificar el DNI perquè els hi posessin la primera dosi. Abans de la segona, però, van ser descobertes.

Les dues dones tenien targetes de vacunes vàlides en què constava una primera dosi, però es va negar finalment la segona després de ser descobertes, segons va dir el doctor Raul Pino, cap de salut del comtat d'Orange.

El metge, segons les declaracions recollides en els mitjans a Orlando, va indicar que no "està segur de com les dues joves van poder rebre les seves primeres dosis", però quan es van presentar dimecres per completar la sèrie, van presentar una targeta de vacunació vàlida.

Enganyen els sanitaris per rebre la vacuna a Florida

"Hi va haver alguns problemes amb les seves identificacions i la seva llicència de conduir, però no conec tots els detalls sobre ells", va dir Pino.

Els funcionaris sanitaris que les van descobrir quan esperaven per posar-se la segona dosi van reconèixer, segons recullen mitjans locals, que anaven abillades amb guants i gorres. Llavors, es van avisar les autoritats i van quedar detingudes.

Vacuna coronavirus anciana / Archivo EFE

Dues dones es van disfressar d'àvies i van aconseguir colar-se a la llista de vacunació i rebre la primera dosi / Arxiu EFE

Les autoritats sanitàries van desemmascarar a les dues joves després de veure els documents d'identitat, que van confirmar que la seva edat no es corresponia amb el que deien.

Les dues dones van ser traslladades a l'oficina de Sheriff del Comtat d'Orange després de ser detingudes per declarar davant la policia. Els agents van dir que els seus noms reals estaven en les targetes de vacunació, però que la seva data de naixement no coincidia, ja que una d'elles tenia 34 anys i l'altra 44.