Un home ha llançat al gos de la seva mare des d'un onzè pis. L'animal, que s'ha precipitat al buit des d'aquesta altura, ha mort a l'instant en impactar amb el terra del pati interior d'un edifici de Màlaga. Segons ha avançat el Diario Sur, els fets van tenir lloc el passat 14 de setembre cap a les vuit del vespre, quan un veí va alertar la Policia Local que un cànid havia caigut des de l'àtic per l'ull del pati del bloc. Així, una patrulla va desplaçar-se immediatament després de rebre la trucada fins al lloc del succés.

En arribar els agents, aquests van comprovar que el gos havia perdut la vida i no es podia fer res per reanimar-lo. Quan van entrevistar-se amb diferents veïns, aquests van explicar-los que no s'havia precipitat al buit accidentalment i, alguns d'ells, van assegurar que, presumptament, l'animal havia estat llançat per l'home que el cuidava, tot i que la propietària era la seva mare. Els inquilins que van presenciar els problemes de convivència entre mare i fill també van assegurar, segons ha explicat el mitjà citat, que l'home havia abocat objectes perillosos els dies anteriors des del seu habitatge, cosa que ja havia fet intervenir a la policia prèviament.

Detingut per maltractament animal

El presumpte autor dels fets, segons les indagacions policials, ja havia llançat altres coses per la finestra derivat de problemes familiars amb la seva mare. Precisament, aquests xocs de convivència estan sent investigats, a més de la mort, suposadament, provocada per l'home. Per tot això, s'ha fet càrrec de la investigació la Policia Nacional. En qualsevol cas, la propietària del gos va ser localitzada i va relatar que pels enfrontaments constants va deixar de viure amb el seu fill, tot i que l'animal va quedar-se a càrrec d'ell. 

Tot i que en un primer moment no van poder localitzar a l'home que hauria llançat intencionadament al gos des d'un onzè pis, la Policia Nacional l'ha aconseguit detenir por després. Està acusat d'un delicte de maltractament animal per haver assassinat el cànid a Màlaga.