Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dijous a Salou un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions. El detingut, que resideix en aquesta localitat del Tarragonès, va agredir el seu veí durant una disputa que va tenir lloc a última hora de la tarda al carrer Berenguer de Palou. Segons sembla, la víctima i el seu agressor ja feia temps que tenien disputes entre ells i múltiples discussions, però mai havien arribat a les mans. Aquesta setmana, però, tot va canviar i es va produir la primera agressió física, acabant un d'ells ferit i l'altre detingut.

Un cop al cap amb una clau anglesa

Dijous al vespre, segons detalla el Diari de Tarragona, van arribar a les mans al mig del carrer després que, presumptament, la víctima digués alguna cosa que va provocar la reacció violenta de l'agressor. Aquest el va començar a atacar i colpejar amb una clau anglesa i un tornavís que en aquells moments portava a les mans. Els clients que hi havia en un bar situat just davant de l'enfrontament, van presenciar l'agressió i van trucar ràpidament al 112 per avisar dels fets. Fins al lloc es van activar efectius dels Mossos d'Esquadra, així com una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Els professionals sanitaris van atendre la víctima i la van traslladar a un centre hospitalari perquè li revisessin les ferides. Tenia un fort cop al cap i diverses esgarrinxades lleus. Després de passar una segona reconeixement mèdic, va ser donat d'alta i va poder tornar a casa. Per la seva banda, a més de la víctima, els Mossos també van parlar amb els testimonis per saber què havia passat. L'agressor havia marxat del lloc, però el van anar a buscar a casa seva i el van detenir acusat d'un delicte de lesions. La policia catalana ha obert diligències dels fets, que s'ampliaran en cas que la víctima decideixi anar a comissaria per denunciar el seu veí.