En una relació de parella no tot són flors i violes. Les dues persones tenen els seus punts de vista diferents i és habitual que es puguin produir baralles o discussions. D'això a la situació que s'ha produït a Elx, però, hi ha molta diferència. Segons han informat des de la Policia Local d'Elx, era de bon matí quan la treballadora d'un bar del carrer Jaime Pomares Javaloyes va trucar al 092 requerint presència policial i sanitària perquè hi havia un client tot ple de sang.

Li trenca el nas al seu nòvio d'un cop de cap

Una patrulla de la Policia Local d'Elx es va desplaçar fins a l'establiment i va parlar amb la persona que havia donat l'avís, qui els va explicar que l'home "havia discutit amb la seva nòvia per l'esmorzar" i ella l'havia agredit. Els agents, seguidament, van interrogar la víctima, que encara era assegut a la taula, i els va explicar que la dona li havia donat un cop de cap i li havia provocat una ferida a la part superior del nas que no parava de sagnar. Davant aquesta situació, un dels agents va portar l'home a un centre de salut proper, on li van fer diverses proves i el van derivar a l'hospital amb l'os del nas trencat.

Paral·lelament, dos agents més de la Policia Local van començar a buscar l'agressora pels carrers del voltant, ja que havia fugit del bar poc després de la discussió i de propinar el cop de cap al seu nòvio. Després de realitzar diverses batudes per la zona, finalment els policies la van poder localitzar molt a prop i la van detenir acusada de ser la presumpta autora de l'agressió, que es podria emmarcar com un cas de violència domèstica. Després de ser arrestada, la dona, de 30 anys, va ser traslladada a les dependències policials, on li van prendre declaració sobre els fets.