Les discussions al volant poden fer-nos reaccionar de manera fatal. Això és el que ha passat a les comarques gironines, quan dos homes s'han increpat per un problema derivat del trànsit a la carretera que travessa el nucli urbà de les Preses (la Garrotxa) aquest dijous. Tot hagués quedat en quatre insults, com succeïx sempre que algú o els dos cometen una irregularitat però tots dos pensen tenir raó, sinó fos perquè, pel que sembla, un dels individus ha atropellat a l'altre intencionadament. Després ha fugit del lloc dels fets i l'ha deixat malferit al terra.

Detingut i la víctima a l'hospital

La policia ha rebut l'avís a dos quarts de dues d'aquest dijous, quan un dels homes s'ha baixat del cotxe en un semàfor a la carretera principal del poble i l'altre ha trepitjat l'accelerador i l'ha arrossegat damunt del capó uns quants metres. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, l'autor de l'atropellament és un home de 23 anys que ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra poc després de fugir al Túnel de Bracons, situat a la Vall d'en Bas (la Garrotxa), i que permet unir la comarca a la qual s'ha produït l'incident i Osona, per tal d'evitar passar per l'alt coll del mateix nom. 

Un cop l'han enxampat quan fugia cap una altra comarca pel túnel, li han demanat la documentació i li han realitzat els tests corresponents en aquestes situacions. Fonts de Mossos d'Esquadra han explicat a aquest mitjà que tenia el permís de conduir en vigor i que no anava sota els efectes de l'alcohol ni cap substància estupefaent. Respecte a la víctima, ha necessitat ser traslladada a l'hospital per valorar les ferides de diversa consideració, que li ha provocat l'atropellament intencionat del conductor de 23 anys a la carretera que travessa de les Preses.​