Leonardo DiCaprio és un dels actors més importants i reconeguts de tots els temps. Fa molts anys que el de Los Angeles és una de les icones del cinema mundial i continua protagonitzant pel·lícules que trenquen tots els rècords.

DiCaprio té 47 anys i fa un temps que és involucrat en causes socials. L'actor ha mostrat la seva faceta com a activista denunciant les accions diverses persones, com els que decideixen volar en avions privats o utilitzen vehicles que contaminen més que els models híbrids.

Recentment, un tweet relacionat amb Leonardo DiCaprio s'ha fet viral. La publicació recull unes declaracions de Camila Morrone, la seva exnòvia, ella comenta que l'actor va llogar un cinema perquè ambdós poguessin veure totes les pel·lícules d'Star Wars i mentre les veien DiCaprio estava jugant amb un sabre de llum com els que utilitzen en la popular saga de George Lucas.

Els diners de Leonardo DiCaprio

Ha protagonitzat algunes de les pel·lícules més icòniques de la història del cinema. Tothom recorda la seva feina interpretant Jack en 'Titanic' i com moria en una de les últimes escenes després de caure a l'oceà lentament perquè no va poder pujar a la taula de fusta.

Es calcula que té una fortuna valorada en uns 260 milions de dòlars (uns 228 milions d'euros). El 2013 va cobrar 10 milions de dòlars per protagonitzar 'El Lobo Wall Street', pel·lícula per la qual molts dels seus fans van demanar l'Oscar, encara que no el va guanyar.

Leonardo DiCaprio EP (2)

Leonardo DiCaprio / Europa Press

El film que li va donar el premi més cobejat per als actors va ser 'El Renacido', estrenada el desembre de 2015. En aquesta pel·lícula DiCaprio va fer una interpretació omplerta de matisos, encara que va tenir poques línies de guió.

Pel seu popular paper en 'Titanic' va cobrar 2,5 milions de dòlars. Malgrat això, va firmar una clàusula al seu contracte que el va fer guanyar molts més diners. L'actor anava a guanyar un 1,8% del que la pel·lícula recaptés en taquilla, xifra que es va situar en uns 2.202 milions de dòlars, la qual cosa va significar que DiCaprio va ingressar 39,6 milions més, un negoci rodó.

En què inverteix DiCaprio?

L'actor no ha escatimat en despeses per comprar diverses propietats. Fa anys va gastar uns 1,75 milions de dòlars per ser el propietari de la seva pròpia illa a Belize.

És el propietari d'una mansió a Palm Springs que es pot llogar per 4.500 dòlars la nit. És un habitatge de sis habitacions amb vuit banys i té tota mena de comoditats com una piscina, balneari, gimnàs i una pista de tenis.

També va pagar 1,6 milions de dòlars per la seva casa de Carbon Beach. També està disponible per ser llogada, encara que el seu preu no és gens barat, costa 45.700 euros al mes.

No és l'única propietat de l'actor que es pot llogar, té un vaixell anomenat NITA K II de 52 metres d'eslora que pot ser utilitzat per d'altres mentre paguin la quota de 275.000 dòlars setmanals, sense incloure les despeses.