L'agent 007, també conegut com a James Bond, és un dels personatges més mítics i longeus de la història del cinema contemporani. Ha estat interpretat per molts artistes al llarg de la història, sent molts d'ells actors extremadament reconeguts i respectats en la indústria. L'últim d'ells ha estat el britànic Daniel Craig, que ha comentat que en deixarà d'interpretar 007.

Hi ha hagut 25 pel·lícules en les quals James Bond ha aparegut. La primera va arribar als cinemes el 1962, el protagonista d'ella va ser l'escocès Sean Connery, que també va encarnar l'agent secret a les produccions de 1963, 1964, 1965, 1967 i 1971. Encara que George Lazenby va aconseguir el paper en 'On Her Majesty's Secret Service' de 1969.

El 1973 el paper va arribar a les mans de Roger Moore, actor que ha interpretat James Bond a més pel·lícules, concretament en set lliuraments des de 1973 i 1985. El seu substitut va ser el gal·lès Timothy Dalton, que va actuar en aquesta reeixida saga en dos lliuraments.

En 1995 Pierce Brosnan va ser el que va agafar el testimoni de Dalton, l'irlandès va actuar a quatre pel·lícules des de 1995 a 2002, sent un dels intèrprets més mítics i recordats pels seguidors de la saga. En 2006 Daniel Craig va protagonitzar les pel·lícules de l'agent 007 i encara que va jurar que deixaria el paper el 2015 després de 'Spectre' va tornar per fer-ho per última vegada en 'No Time to Die', estrenada el 2021.

La fortuna de Daniel Craig

L'últim intèrpret de James Bond no volia continuar sent l'actor principal de la saga. Malgrat això, el van convèncer pagant-li una xifra propera als 19 milions d'euros perquè l'anglès tanqués amb fermall d'or la seva participació en la saga després de participar en cinc produccions.

Les seves actuacions com l'agent 007 li han servit per ser un dels actors més ben pagats del món. Recentment, ha firmat un contracte amb Netflix per protagonitzar les dues seqüeles de 'Knives Out' per les quals li pagaran uns 80 milions d'euros.

Daniel Craig EP (2)

Daniel Craig / Europa Press

Abans i després de protagonitzar la seva primera pel·lícula de James Bond va treballar en algunes de les produccions més ambicioses del món. Encara que gairebé sempre el seu paper estava relacionat amb produccions d'acció. Craig té un físic privilegiat que als seus 53 anys continua cuidant diàriament.

L'actor va comentar que va tenir diversos problemes financers abans de ser un actor reconegut. Fins i tot va arribar a dir que va dormir diverses vegades en parcs de Londres. Actualment, està casat amb l'actriu Rachel Weisz i s'estima que ambdós tenen un patrimoni d'uns 135 milions d'euros.

Les inversions de Daniel Craig

L'actor anglès és una persona summament professional i obsessionada a cuidar fins a|fins i tot l'últim detall de la seva preparació física. Sempre que viatja ho fa amb un equip que li ajuda a millorar el seu rendiment físic, concretament s'emporta amb si un xef, dos entrenadors personals i un fisioterapeuta. L'intèrpret ha declarat que entrena diàriament i mai no se salta la seva rutina.

Craig i la seva dona van comprar una mansió per 4,7 milions d'euros al barri de Primrose Hill, a Londres. L'habitatge està situat en la part alta de la ciutat, una de les zones més exclusives de la capital anglesa, a prop de Candem Town.

La parella també va comprar una enorme casa de disseny clàssic a Brooklyn. Es tracta d'una mansió de maó vermell per la qual van pagar uns 5,7 milions d'euros. No té xarxes socials i diu no sentir-se massa còmode respecte a les seves despeses. De fet, s'ha mostrat solidari en diverses ocasions, col·laborant amb l'ONG Opportunity Network, subhastant el seu Aston Martin per a estudiants sense recursos de Nova York.