El tercer tinent d'alcalde i regidor de Salut i Esport de l'Ajuntament de Cumbres Mayores (Huelva), Félix Delgado (PSOE), ha dimitit del càrrec i deixat la seva acta de regidor aquest diumenge, una setmana després de la seva participació durant la nit de Carnaval -dissabte 13 de febrer- en un 'botellón' massiu a la localitat.

Dimiteix Félix Delgado per participar en un 'botellón'

Segons informa l'Ajuntament en un comunicat, la decisió s'ha pres després d'una reunió per analitzar els fets esdevinguts dissabte a la nit, quan la Guàrdia Civil va interposar a la localitat un total de 56 denúncies.

Festa de disfresses amb begudes alcohòliques als voltants de la zona de l'heliport i l'àrea d'autocaravanes. La celebració concentrava molts joves, entre ells el regidor d'Esport i Salut.

L'Ayuntamiente ha comunicat el seu cessament

"Tots hem de comportar-nos i actuar de forma exemplaritzant per la resta de la ciutadania, sobretot en els moments que ens trobem de pandèmia a causa de la Covid-19, per tant, no s'ha de tolerar conductes que puguin posar en perill i risc la salut de les persones. L'equip de govern rebutja i lamenta els fets ocorreguts, així com el comportament d'aquest company que deixa l'acta de regidor en aquest mateix matí, renunciant al seu càrrec públic", manifesta l'Ajuntament.

Garrafa|Botellot EFE

Dimiteix Félix Delgado per participar en un 'botellón' / Efe

El Consistori recorda que "de forma sistemàtica i en reiterades ocasions" ha fet una crida a la responsabilitat ciutadana tant individual com col·lectiva.