Diego 'el Cigala' ha patit aquest dimecres un accident de trànsit a l'est de República Dominicana després d'impactar contra un cotxe de morts, segons ha explicat el seu representat legal, Marcelino Ozuna.

L'accident es va produir a l'Autovia de l'Est, concretament a l'encreuament de Los Llanos, província de San Pedro de Macorís, quan 'el Cigala' es traslladava amb la seva família cap a Samaná, al nord-est, segons la versió facilitada per Ozuna.

Accident lleu amb els cotxes destrossats

Tot i que els dos cotxes implicats en l'accident van quedar destrossats, cap de les persones dels vehicles, ni el del cotxe fúnebre ni el del cotxe de l'espanyol Diego 'el Cigala', han patit greus lesions.

Les destrosses del cotxe són greus, "però res que no es pugui reparar", segons Marcelino Ozuna. L'artista flamenc va ser atès al mateix lloc dels fets per la Comissió Militar i Policial del Ministeri d'Obres Públiques (Comiprol), segons han detallat fonts locals.

Un cantant de talla internacional

El cantant, que també té la nacionalitat dominicana, es prepara per estrenar, el propvinent 21 de maig, al Teatre Nacional de Santo Domingo el seu espectacle Todo lo que tengo. Diego 'el Cigala' porta més de 25 anys actiu en la música, amb aproximadament dotze produccions discogràfiques que han rebut nominacions als Grammy i discos de platí.

Ha col·laborat amb artistes com Tomatito, Javier Limón, María Dolores Prada, Bec Valdés i Diego García, entre altres.