Baralla amb tisores i pals de fusta en un supermercat de Lleida. La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dijous de matinada dos treballadors de la botiga d'alimentació de la ciutat que suposadament van agredir amb diversos objectes contundents dos joves borratxos que volien accedir a l'establiment, situat a l'avinguda Alcalde Porqueres. Els dos arrestats són M.A. i A.K.B. de 23 i 45 anys, respectivament, i estan acusats d'un delicte de lesions, després que els dos nois necessitessin assistència mèdica i diversos punts de sutura.

La Guàrdia Urbana de Lleida va traslladar-se amb diverses patrulles fins a l'establiment de l'avinguda Alcalde Porqueres poc després de mitjanit en rebre l'avís d'una baralla. En arribar, els agents van entrevistar-se amb els dos treballadors que van donar la seva versió. Van explicar que havien impedit l'accés al local de dos joves que anaven amb aparents símptomes d'embriaguesa. Però els nois volien entrar i van negar-se a marxar, per la qual cosa va començar una baralla que va acabar quan finalment van aconseguir fer fora els suposats borratxos. Amb aquest relat, els policies locals van realitzar les gestions per localitzar-los.

Els dos joves acaben a urgències amb punts i grapes al cap

Els agents van trobar els dos joves al servei d'urgències del Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba. Els sanitaris que els van atendre van explicar que un d'ells va necessitar dos punts de sutura al llavi i l'altre sis grapes al cap. La investigació va continuar fins que van prendre declaració als dos nois i un testimoni que els havia acompanyat fins al centre mèdic. La seva versió era completament diferent a la dels dos treballadors del supermercat i van assegurar que ells havien estat agredits pels empleats de l'establiment amb unes tisores i un pal. Per tot això, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir els dos treballadors del negoci d'alimentació per un delicte de lesions.