La Policia Nacional ha detingut aquest dilluns a Tarragona dos joves espanyols de 19 i 21 anys, acusats d'haver assassinat el padrastre d'un d'ells a Elx (Alacant). Segons sembla, els nois intentaven abandonar el país, i han estat enxampats en l'aparcament d'un supermercat dels afores de la ciutat, fins on havien arribat amb el cotxe de la víctima. La investigació continua en marxa per establir els motius exactes d'aquest crim, però tot sembla indicar que el mòbil era econòmic. Així ho suggereix el fet que s'haguessin emportat la targeta de crèdit de l'home, el rastre del qual ha permès als agents localitzar-los i detenir-los només 14 hores després de la troballa del cadàver. 

El crim s'ha comès aquest diumenge en un pis del carrer Alfredo Sánchez Torres, al barri de Carrús. Els Bombers van trobar el cos sense vida de l'home, de 69 anys, enmig d'un toll de sang. Un dels veïns de la víctima havia alertat als serveis d'emergència que alguna cosa havia passat a l'interior del pis, però en arribar els efectius no van poder fer res per salvar-lo. El cos presentava una ferida contundent al cap, i diverses lesions per arma blanca al cos, la més greu al coll, que els investigadors estimen hauria estat la causant de la seva mort, tot i que seran els resultats de l'autòpsia els que determinin com va morir l'home. 

Enxampats pel rastre de la targeta de crèdit 

Segons la reconstrucció que han fet fins ara els investigadors, els dos joves s'haurien enfrontat a la víctima al replà de casa seva, per motius que a hores d'ara estan per aclarir. L'home hauria rebut els primers cops a la porta del pis, tal com indiquen les taques de sang de les parets, però l'haurien rematat a l'interior de l'immoble. Després de matar-lo, els dos nois van agafar les claus del cotxe i la cartera del difunt, amb les targetes de crèdit que han estat utilitzant per posar gasolina i comprar menjar. 

Gràcies a aquestes despeses, la policia espanyola ha pogut seguir el rastre dels dos joves. Finalment, amb la col·laboració dels agents de la comissaria de Tarragona els han pogut detenir. Tots dos es troben a l'espera de ser traslladats a Elx, on hauran de prestar declaració davant del jutge de guàrdia.