Dues persones han estat arrestades aquest dimarts a Alcorcón (Madrid) acusats d'un delicte d'exhibicionisme després de mantenir relacions sexuals en la via pública.

Sexe en públic a Madrid

Els fets s'han produït a la cèntrica Plaça de la Libertat de l'esmentada localitat, pròxima a l'Ajuntament i a l'Església del municipi ubicat al sud-est de la capital.

La detenció s'ha produït després que diversos veïns que es trobaven amb els seus fills en aquest lloc hagin vist aquestes persones mantenir relacions sexuals, segons ha informat la Policia Local en xarxes socials.

Una mare obliga la seva filla menor a prostituir-se a Madrid

Agents de la Policia Nacional han detingut tres dones per un presumpte delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual i relatius a la prostitució. Una menor ha estat alliberada, a la localitat madrilenya de Mejorada del Campo. Una de les tres proxenetes era la mare de la víctima.

La víctima era publicitada a tall de reclam en diferents pàgines web on s'oferien i descrivien els seus serveis, mostrant un catàleg de preus i diferents fotografies tant de la menor com de la seva mare.

Operació Arca / Policia Nacional

Operació Arca / Policia Nacional

La investigació, desenvolupada pel Grup VII de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Policia Nacional en el marc de l''Operació Arca', es va iniciar després de rebre els agents informacions i denúncies a través del Servei d'Atenció de Tràfic d'Éssers Humans arran de les quals van tenir coneixement que una dona, menor d'edat, exercia suposadament la prostitució en un domicili de Mejorada del Campo.

Les indagacions policials van portar a localitzar l'esmentat immoble i, després de dissenyar un dispositiu entorn d'aquest, els agents van comprovar que en efecte una menor oferia serveis sexuals a canvi de diners en companyia de les altres tres dones detingudes. Les tres dones, detingudes el passat 18 d'agost del present any, ja han passat a disposició judicial.