La Policia Nacional ha detingut sis persones que presumptament haurien arreglat un partit de futbol per beneficiar-se'n econòmicament a través d'apostes il·legals. Es tracta de l'Huracán Melilla - Llevant de la primera ronda de la Copa del Rei 21/22 que es va disputar el 2 de setembre de 2021. El conjunt visitant va guanyar per 0-8 i es va classificar per la següent ronda, mentre l'equip local va quedar eliminat. Tot i això, alguns aficionats del conjunt de Melilla es van alegrar perquè amb aquell resultat es van endur milers d'euros després que s'hagués pactat el marcador final amb algun jugador de l'equip. S'estipula que els estafadors haurien aconseguit embutxacar-se amb elles uns 30.000 euros.

Arreglen un partit de Copa del Rei per guanyar milers d'euros

L'escàndol va sortir a la llum per una denúncia anònima a LaLiga, que ho va posar en coneixement de les autoritats policials perquè obrissin una investigació. D'altra banda, diverses cases d'apostes van detectar una anomalia en aquell partit en concret i la Direcció General d'Ordenació del Joc també va alertar la Policia Nacional. Els investigadors van poder determinar que es van fer apostes massives al resultat exacte d'aquest partit tant de forma online com en cases d'apostes presencials a la ciutat de Melilla. Concretament, es van comprovar 77 apostes en salons de joc amb un import apostat de 6.000 euros i uns beneficis de 14.000 euros. A través d'internet, també es van fer apostes de manera massiva en aquell esdeveniment esportiu en un marge de tres hores i sempre a un resultat concret de 0-8, com el que finalment es va acabar produint.

Fruit de la complexa investigació, els agents de la Policia Nacional van acabar detenint sis persones que presumptament haurien realitzat aquestes apostes fraudulentes. Entre els detinguts hi ha un exfutbolista de l'Huracán Melilla que militava al club en aquells moments, però que ja l'ha abandonat. El club ha publicat un comunicat condemnant els fets i ha avisat que si qualsevol altre jugador de l'actual plantilla en tenia coneixement o va participar-hi serà acomiadat de l'entitat. D'altra banda, els investigadors han deixat clar que el Llevant no té res a veure i no sabia que el partit estava arreglat.