La Policia Nacional ha detingut a Granada un jove de 27 anys com a presumpte autor d'un delicte de lesions després que clavés una forta empenta a un desconegut pel carrer provocant que es donés contra el terra i es fracturés dos ossos del crani, fet que va obligar el seu ingrés hospitalari.

El detingut podria estar borratxo

Segons la investigació no hi va haver cap actuació que motivés l'empenta i l'home podria estar ebri en el moment de l'esdeveniment. Va ser denunciat per la víctima quan aquesta va sortir de l'hospital després de romandre ingressat sis dies.

Segons el seu relat, es trobava en companyia d'altres amics en un descampat situat a la carretera de Bobadilla quan se'ls va apropar un home i sense intervenir paraula li va clavar una forta empenta que va fer-lo caure a terra, colpejant-se al crani, arribant a perdre el coneixement i a sagnar profusament.

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Amics del lesionat el van traslladar fins a un centre de salut on van realitzar una primera exploració i van decidir traslladar-lo en ambulància a l'Hospital de Traumatologia on va romandre ingressat durant sis dies per ser tractat de la fractura de dos ossos del crani.

Pel que sembla no hi va haver intencionalitat de lesionar-lo i una vegada que l'autor de l'empenta es va adonar de l'ocorregut, es va quedar al lloc, espantat i sorprès, i fins i tot es va apropar al ferit per ajudar-lo. Era una mica tard. Tampoc no existia relació prèvia entre ambdós i el jove podria trobar-se ebri en el moment de l'empenta. Ja ha estat detingut per aquest assumpte.

Un guàrdia civil mor en encastar-se amb el seu cotxe contra un peatge

Un home de 33 anys d'edat va morir en la tarda d'aquest dimarts després d'impactar amb el seu cotxe contra una de les cabines de cobrament del peatge de Las Pedrizas, a Guadalajara. El conductor hauria entrat a tota velocitat a la zona d'aproximació al peatge, segons Diario Sur.

Cotxe accident peatge / RRSS

Cotxe accident peatge / RRSS

Després del sinistre ha transcendit que el mort era un guàrdia civil fora de servei de Melilla destinat a Guadalajara.