Els Mossos d'Esquadra han detingut un altre jove de 14 anys per la seva relació amb l'assassinat, en una baralla al mig del carrer a Badalona, de Jonathan, el jove de 17 anys que va rebre una ganivetada el passat 7 de febrer. En l'enfrontament el jove va quedar ferit crític i després d'ingressar a l'Hospital Germans Trias i Pujol, el dia 9 va morir.

El 12 de febrer els Mossos van detenir a Antonio P.G., un noi de 14 anys de Barcelona, el presumpte autor de la ganivetada mortal. El germà de la víctima i una de les noies que va presenciar la baralla, que a més era víctima d'assetjament per part de l'agressor, van poder identificar plenament el jove. Els Mossos d'Esquadra van emetre una ordre de crida i cerca i van pactar l'entrega del noi, que, acompanyat d'un advocat, es va presentar voluntàriament a la comissaria dels Mossos de Badalona.

Segon menor detingut pel crim de la baralla de Badalona

Aquest dilluns els Mossos d'Esquadra, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, han detingut un segon menor d'edat també relacionat amb el crim de la baralla de Badalona.

Es tracta d'un jove de 14 anys, també d'ètnia gitana, com el primer detingut, que, presumptament, va ser qui va facilitar l'arma blanca al primer detingut. La policia el va poder identificar i va emetre també una ordre de crida i cerca i aquest dilluns també es va entregar als Mossos d'Esquadra. Després de ser interrogat ha estat traslladat a la Fiscalia de Menors.

Detencion Badalona

Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Badalona / Cedida

El menor està acusat de ser el coautor del crim. La cooperació necessària, és a dir, haver facilitat el ganivet, en dret penal, implica també que es pugui imputar a l'acusat l'autoria del crim. La Fiscalia de Menors i el jutge que porta el cas haurà de decidir si, com el primer detingut, Antonio P.G., el segon menor d'edat implicat també ha d'ingressar a un centre en règim tancat.

Cas tancat

Amb aquesta detenció els Mossos d'Esquadra donen la investigació del crim de Badalona per tancada. La baralla, cal recordar, es va iniciar quan dos grups es van citar per parlar d'un assetjament que patia una de les noies del grup per, presumptament, l'autor de la ganivetada mortal. La noia era l'actual parella del germà del jove mort. Ell es va posar entremig de la baralla per evitar que apunyalessin el seu germà i va rebre ell la ganivetada. Va morir a l'hospital dos dies després de la baralla.